Vanwege de aangescherpte maatregelen die SCHUNCK neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn alle activiteiten en events voor 2020 geannuleerd. Kijk op schunck.nl/corona voor de specifieke informatie over museum, bieb, educatie, muziek en dans.

AMeeZing SCHUNCK, koorzanger voor één dag

SCHUNCK Glaspaleis


26-01-2020 van 13:30 t/m 17:00

Entree: €17,50

Categorie: Muziek

Doelgroep: Jongeren, Kinderen, Senioren, Volwassenen

Hou jij van zingen? Wij ook! Vooral als we samen met anderen kunnen zingen. Kom dus naar AMeeZing SCHUNCK, een middag met zangworkshops voor ervaren én onervaren zangers en
zangeressen. Drie professionele en enthousiaste workshopleiders staan garant voor een muzikale zondag.

Drie verschillende workshops

Je neemt deel aan twee workshops tijdens AMeeZing SCHUNCK, geef vooraf je voorkeur door voor twee van de drie workshops:

 • Jazz zingen – Ellen Bliek
 • Sing & Move with African groove – Jo Annemans
 • Vive la France – Ghislaine Mommer

Ameezing

Omschrijving per workshop:

 

 • Jazz
  Jazz kan swingend zijn, verstild, geïmproviseerd, ritmisch,
  nostalgisch, experimenteel of juist traditioneel… Je stem kun je hierbij heel expressief gebruiken. In deze workshop zingen we jazz songs waarin je kennis maakt met dit rijke genre en waarbij je misschien zelfs wel je eigen stem op een andere manier gaat ontdekken. Ervaring met (jazz) zingen is niet nodig, laat je verrassen en ga mee op avontuur!
 • Sing & Move with African groove
  Voel je Zulu-bloed stromen en wordt warm van meerstemmige gezangen uit het warme Zuid-Afrika. De makkelijke akkoorden met de bijna onbegrijpelijk teksten op de meeslepende ritmes geven een instant vrolijk gevoel. Het lied Siyahamba & Ykanaka Vhangeri zegt u wellicht niet zo veel, maar de tekst : “Ingonyama nengw’ enamabala” vast en zeker wel!
 • Vive la France
  Het Franse chanson is terug, en hoe! Klassiekers
  van Brel en Aznavour doen het nog steeds goed in de hitlijsten, afgewisseld met prachtige chansons van Stromae en Zaz. Tijdens de zangworkshop ‘Vive la France’ worden bekende en minder bekende chansons meerstemmig gezongen. Allez, chantez! Dus schrijf je in voor deze workshop. Kennis van de Franse taal is daarbij geen vereiste.

AMeeZING

meedoen? Schrijf je in!

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen