Vanwege de aangescherpte maatregelen die SCHUNCK neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn alle activiteiten en events voor 2020 geannuleerd. Kijk op schunck.nl/corona voor de specifieke informatie over museum, bieb, educatie, muziek en dans.

The first Healing Heptagon pop-up shop
22-02-2018 van 19:00 t/m 21:00
23-02-2018 van 14:00 t/m 19:00
24-02-2018 van 14:00 t/m 19:00
25-02-2018 van 14:00 t/m 19:00

Entree: gratis

Categorie: Beeldende kunst

Doelgroep: Genodigden, Jongeren, Volwassenen

Performance en shop door artist in residence Marieke Coppens.

Op locatie: Oude Veemarktstraat 2, 6411 JW Heerlen

Toegang is gratis, maar reserveren is nodig in verband met beperkte ruimte.

 KAARTJE bestellen

 

De ongezondheidszeshoek van het RIVM, waarin Heerlen ver boven gemiddeld scoort, vormt de aanleiding voor om de eerste Healing Heptagon pop-up shop te openen, in Heerlen. Naast instant healing kan je in the Healing Heptagon pop-up shop ook healingproducten kopen, zoals sieraden, zeep, publicaties en een cassette tape met Healing Hymnes. Ook kunnen er verplichte vrijwillige giften worden gedaan, mits de goeroe hier mee in stemt.

 

Healing Heptagon pop-up shop

In de gratis toegankelijke Healing Heptagon pop-up shop staan twee grote in elkaar vallende zevenhoeken. De zevenhoeken zijn gemaakt van materiaal dat het licht dan wel absorbeert of weerkaatst. Het midden van de binnenste zevenhoek is gebruik gemaakt van helend lucide materiaal. De binnenste zevenhoek is alleen met goedkeuring van de goeroe te betreden. Alle verkrijgbare producten hebben een 700% healing garantie, mits ze op de juiste wijze worden gebruikt en verzorgd.

Kom naar The Healing Heptagon pop-up shop, schaf je eigen Healing Heptagon aan en draag bij aan Healing Heerlen!

Over Marieke Coppens

Kunstenaar Marieke Coppens verblijft sinds januari 2018 een half jaar in Heerlen in een tijdelijk atelier van het Mondriaan Fonds bij SCHUNCK. In 2014 heeft ze de healingsekte Blue Creates the Open Space opgericht, toen zij zelf ziek werd, om zichzelf en anderen te healen. Inmiddels is Marieke zelf geheald maar blijft ze bij de sekte Blue Creates the Open Space. Je hoeft immers niet ziek te zijn om geheald te worden. The Healing Heptagon pop-up shop is onderdeel van Blue Creates the Open Space.

www.mariekecoppens.be

 

Marieke Coppens - artist in residence bij Schunck in Heerlen

Marieke Coppens

 

SCHUNCK gastatelier Heerlen

Marieke Coppens is de eerste kunstenaar die gebruik maakt het nieuwe gastatelier van SCHUNCK in Heerlen. Hiermee wil SCHUNCK bijdragen aan een grotere binnenlandse mobiliteit en zichtbaarheid van kunstenaars en ook het contact tussen de Euregio en de Randstad bevorderen.

Ook interesse? 

Beeldend kunstenaars of bemiddelaars die zich willen verhouden tot de bijzondere omgeving van Heerlen en de Euregio en die een brug willen slaan naar deze gemeenschap of het bijzondere verhaal van dit gebied breder op de kaart willen zetten, kunnen een aanvraag indienen.

 

Met dank aan:

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen