Vanwege de maatregelen die SCHUNCK heeft genomen tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn onze diensten en activiteiten gedeeltelijk en onder bepaalde restricties geopend. Lees schunck.nl/corona voor alle actuele informatie.

Bieb-Bende Boekenclub Hoensbroek

22-01-2020 t/m 17-06-2020

Entree: €25,00

Categorie: Bibliotheek

Doelgroep: Jongeren, Kinderen

Koop ticket

In 2020 start een gloednieuwe editie van de inmiddels beruchte Bieb-bende Boekenclub, onder leiding van kinderboekenschrijver Michael Reefs.

Hij is er weer: de enige echte Bieb-bende Boekenclub bij SCHUNCK. Dit jaar kan jij erbij zijn! Tijdens (en tussen) tien bijeenkomsten in het SCHUNCK Glaspaleis óf in SCHUNCK Bibliotheek Hoensbroek lees je boeken, praat je er samen over, ga je samen schrijven aan een écht boek, maak je gedichten, lees je voor, speel je taalspelletjes, maak je een hoorspel en laat je vooral je fantasie de vrije loop. Bendeleden bepalen ook lekker zelf wat ze doen. De laatste bijeenkomst is een klein feestje: alles waar de bendeleden aan gewerkt hebben, wordt dan trots gepresenteerd!

Ben jij een echt bendelid?
Zit jij in groep 6 of 7 van de basisschool? Hou je van boeken, lezen of verhalen vertellen? Meld je dan aan voor de Bieb-bende Boekenclub! Samen met de andere bendeleden ga je op een avontuurlijke reis door een wereld vol boeken.

Meld je aan
Let op! De Bieb-bende Boekenclub is populair en alle vorige edities waren snel uitverkocht. Per locatie is er plek voor 12 kinderen. Meld je (kind) meteen op deze pagina aan voor de editie in de bibliotheek van Hoensbroek. De kosten voor deelname aan de tien bijeenkomsten is € 25,- per kind. Koop je tickets via de ticket-knop links op deze pagina.

Tijden en data
De Bieb-bende Boekenclub in de bibliotheek in Hoensbroek vindt vanaf 22 januari telkens om de week op woensdagmiddag plaats van 15.30 – 17.00 uur. Alle data vind je hier:

Woensdag 22 januari
Woensdag 5 februari
Woensdag 19 februari
Woensdag 11 maart
Woensdag 1 april
Woensdag 15 april
Woensdag 13 mei
Woensdag 27 mei
Woensdag 10 juni
Woensdag 17 juni

Ook iets voor jou?

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen