Vanwege de maatregelen die SCHUNCK heeft genomen tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn onze diensten en activiteiten gedeeltelijk en onder bepaalde restricties geopend. Lees schunck.nl/corona voor alle actuele informatie.

Boekenmarkt op Pancratiusplein

29-08-2015 van 10:00 t/m 17:00

Categorie: Bibliotheek

Doelgroep: Jongeren, Kinderen, Senioren, Volwassenen

Zaterdag 29 augustus organiseert SCHUNCK van 10.00 – 17.00 uur voor het elfde opeenvolgende jaar tijdens Cultura Nova een gezellige boekenmarkt op het Pancratiusplein in Heerlen.

Boeken, boeken en nog eens boeken ...

Meer dan 20 aanbieders zorgen voor een compleet aanbod van tweedehands en nieuwe boeken. SCHUNCK bibliotheek staat er met een stand vol media voor een kleine prijs. Ook zijn diverse kunstboeken, uitgegeven door SCHUNCK tegen gereduceerde prijzen te koop.

Het DJ-duo Vinyl Twins zorgt voor de muzikale omlijsting.

Driver’s Seat*, de jongeren ambassadeurs van SCHUNCK, presenteren hun evenement Freak out! op 28 november a.s. De opbrengst van Freak out! is bestemd voor 3FM Serious Request 2015.

... en workshops

Tijdens de boekenmarkt kun je deelnemen aan leuke, gratis workshops, geïnspireerd op de tentoonstelling SUPERNOVA – een bizarre verzameling van rare gebeurtenissen. Deze theatrale tentoonstelling is ook tijdens de boekenmarkt gratis toegankelijk. Jong en oud is welkom!

van 10.00 tot 17.00 uur
workshop maskers maken, geïnspireerd op de kostuums van het Nederlandse theatergezelschap ‘Dogtroep’.

van 13.00 tot 16.00 uur
‘open werkplaats’ van de kunstenaar Mette Sterre
Zij werkt op de eerste verdieping in SCHUNCKGlaspaleis aan een sculptuur voor haar performance tijdens Cultura Nova. Iedereen mag meehelpen.

van 14.00 tot 16.00 uur
textielworkshop met kunstenares Jet Nuij in het kader van het Jaar van de Mijnen.

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen