Vanwege de aangescherpte maatregelen die SCHUNCK neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn alle activiteiten en events voor 2020 geannuleerd. Kijk op schunck.nl/corona voor de specifieke informatie over museum, bieb, educatie, muziek en dans.

Boekenweek 2018: Natuur

SCHUNCK bibliotheek Hoensbroek
(Heerlerbaan, Heerlerheide en Glaspaleis)

10-03-2018 t/m 18-03-2018

Entree: gratis

Categorie: Bibliotheek

Doelgroep: Jongeren, Volwassenen

De Boekenweek 2018 staat in het teken van de natuur. SCHUNCK biedt een schrijversbezoek en diverse lezingen rondom dit thema.

Boekenweekessay uit de pen van Jan Terlouw

Schrijver, politicus en natuurkundige Jan Terlouw (uitgeverij De Kring) schrijft het Boekenweekessay 2018. De CPNB is trots dat Terlouw hiervoor de pen wil oppakken. Terlouw: “Ik ben vereerd met deze bijzondere taak. De natuur, daar horen we bij, daar dragen we mede verantwoordelijkheid voor, die moet in al zijn rijkdom worden bewaard voor hen die na ons komen. Een breed toegankelijk essay kan daarbij helpen. Ik waardeer het zeer dat de CPNB de mogelijkheid daarvoor opent en ik ga proberen daar optimaal gebruik van te maken.”

Griet Op de Beeck schrijft het Boekenweekgeschenk

Met meer dan 700.000 verkochte boeken is Griet Op de Beeck één van de bestverkopende Nederlandstalige auteurs van dit moment. ‘Het is een eer voor zo’n snotneus in de wereld van de letteren.’ – Griet Op de Beeck

Nadere programmering volgt

Het definitieve programma van de Boekenweek 2018 in SCHUNCK wordt geplaatst zodra dit bekend is.

www.boekenweek.nl

Ook iets voor jou?

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen