Vanwege de aangescherpte maatregelen die SCHUNCK neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn alle activiteiten en events voor 2020 geannuleerd. Kijk op schunck.nl/corona voor de specifieke informatie over museum, bieb, educatie, muziek en dans.

Boekenweek 2020: schrijversbezoek Gerbrand Bakker

SCHUNCK Glaspaleis, Auditorium (+5)


11-03-2020 van 19:30 t/m 21:00

Entree: €5,00

Categorie: Bibliotheek

Doelgroep: Volwassenen

Koop ticket

Geannuleerd - Helaas door ziekte van de heer Dautzenberg hebben wij de lezing moeten annuleren - iedereen die al een ticket besteld heeft, krijgt hierover persoonlijk bericht.

Schrijven tegen de stroom in: Bakker vs Dautzenberg

De 85ste Boekenweek staat in het teken van hen die ons voorstellingsvermogen vergroten: de rebellen en dwarsdenkers. Het lezen van boeken zet namelijk aan tot nadenken, zodat lezers begrip ontwikkelen voor anderen en minder vasthouden aan vooroordelen (bron: KVB Boekwerk, De impact van het boek).

Met Gerbrand Bakker (Boven is het stil) en AHJ Dautzenberg (Geestman) heeft SCHUNCK twee schrijvers in huis gehaald, die elk op hun eigen manier dwarsdenken. geheel in het thema van Boekenweek 2020: Rebellen en Dwarsdenkers.

In Bakker vs Dautzenberg gaan de beide schrijvers met elkaar en het publiek in gesprek over taboes in de samenleving. Is de huidige literatuurwereld nog vervelend en vernieuwend genoeg? Wat is de ‘noodzaak’ om tegen de stroom in te werken? De een vanuit de ogenschijnlijke rust, de ander vanuit de onrust. Maar beiden vanuit de noodzaak te moeten schrijven.

Schrijversbezoek SCHUNCK Boekenweek 2020 Gerbrand Bakker

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen