Vanwege de aangescherpte maatregelen die SCHUNCK neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn alle activiteiten en events voor 2020 geannuleerd. Kijk op schunck.nl/corona voor de specifieke informatie over museum, bieb, educatie, muziek en dans.

Boekpresentatie ‘Ik zie je’ van Michael Berg

SCHUNCK Glaspaleis, Auditorium (+5)


08-10-2019 van 20:00 t/m 22:00

Entree: €5,00

Categorie: Bibliotheek

Doelgroep: Volwassenen

Koop ticket

'Ik zie je’ is het 9e boek van thrillerauteur en Gouden Strop-winnaar Michael Berg.

Hoofdpersoon in ‘Ik zie je’ is de internationale bestsellerauteur Carol Brodie. Ze heeft al vijf jaar geen boek geschreven. In de hoop inspiratie te vinden ontvlucht ze haar huis in Londen en vliegt ze naar Zuid-Frankrijk waar ze voor twee maanden een gîte huurt. Daar raakt ze in de ban van een vrouw die even verderop een huis met zwembad bewoont. Met een telescoop begint Carol de vrouw te bespieden. Op een avond krijgt de vrouw bezoek van een man. Carol is getuige hoe de twee ruzie krijgen en de vrouw de man neerslaat. Dood? In plaats van de politie te bellen besluit Carol uit te zoeken wat er gebeurd is.

Michael Berg (Michel van Bergen Henegouwen, Heerlen 1956) is een van de bekendste thrillerauteurs van Nederland. Van zijn boeken werden meer dan 350.000 exemplaren verkocht. In 2013 won hij met ‘Nacht in Parijs’ de Gouden Strop voor de beste Nederlandstalige misdaadroman van het jaar. Andere boeken zoals ‘Hôtel du Lac’, ‘Het meisje op de weg’ en ‘Broertje’ stonden op de shortlist voor diverse prijzen. Zijn korte verhalen verschenen in Duitsland en de Verenigde Staten. Michael Berg woonde lang in Frankrijk maar keerde in 2017 terug naar zijn geboorteplaats Heerlen.

De presentatie is dit keer in handen van Lubert Priems.

‘Een ongekend goede schrijver. Vlijmscherpe observaties, bloedstollende situaties en pakkende dialogen.’ Annemarie van Gaal, juryvoorzitter Gouden Strop 2013

‘Top thrillerschrijvend Nederland.’ Het Parool

‘Charles den Tex en René Appel moeten inschikken, met Michael Berg heeft zich een nieuwe topauteur in het thrillergenre aangediend.’ NRC

Tickets

Tickets te koop via deze pagina. Tickets met kortingen zijn enkel en alleen verkrijgbaar aan de kassa van SCHUNCK Glaspaleis.

 

Ook iets voor jou?

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen