Vanwege de aangescherpte maatregelen die SCHUNCK neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn alle activiteiten en events voor 2020 geannuleerd. Kijk op schunck.nl/corona voor de specifieke informatie over museum, bieb, educatie, muziek en dans.

Euregion Film Festival

SCHUNCK Glaspaleis, Auditorium (+5)


22-03-2018 t/m 25-03-2018

Categorie: Film

Doelgroep: Jongeren, Volwassenen

CineSud organiseert i.s.m. Filmhuis De Spiegel in het SCHUNCK Glaspaleis de derde editie van het Euregion Film Festival.

Beste films uit de regio

Het Euregion Film Festival is een festival met een speciale focus op films uit de Gouden Driehoek Nederland – België – Duitsland, gericht  professionals, talenten en publiek, met de beste films uit de eigen regio en daarbuiten, inspirerende gastsprekers en randactiviteiten voor jong en oud.

3de Editie

Voor het derde jaar op rij organiseren CineSud en Filmhuis De Spiegel het Euregion Film Festival. Na het grote succes van 2017, pakken we het ook in 2018 groots aan, met meer films, een documentaire-wedstrijd en -campus en meer grote namen uit de filmwereld als gast voor jou. Gasten zijn onder meer documentairemakers Joost Seelen en Nathalie Crum, regisseurs Ben Verbong en Remy van Heugten, videokunstenaar Joost Rekveld, de Vlaamse filmmaker Kristof Hoornaert, acteur Johan Leysen en producenten Harro van Staverden, Peter Bouckaert en Germen BoelensMeer special guests worden in aanloop naar het festival bekend gemaakt.

Meer info over het Euregio Film Festival en reserveren/bestellen van kaarten, zie Euregio Film Festival.

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen