Coco kan het *UITVERKOCHT*

SCHUNCK Glaspaleis, Auditorium (+5)


17-10-2021 van 14:30 t/m 15:30

Entree: gratis

Categorie: Bibliotheek

Doelgroep: Kinderen, Peuters en kleuters

De voorstelling COCO KAN HET is uitverkocht. Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van alles wat er in SCHUNCK te beleven is? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief; schunck.nl/nieuwsbrief

SCHUNCKstreepjes kinderboekenweek 2021 KBW

 

Ga jij mee naar buiten? Naar daar waar de kriebelbeestjes wonen en vogeltjes leren vliegen? Coco is zo’n vogeltje dat net leert vliegen en hij beleeft een wel heel spannend avontuur.

Theatermaker Marianne van Houten neemt de kinderen mee door een voorstelling vol interactie, humor, geluiden, liedjes én avontuur. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar en duurt 35 minuten.

Voor de voorstelling Coco kan het! hebben kinderen én begeleiders een gratis ticket nodig.

 

Kinderboekenweek

Deze voorstelling is onderdeel van het BoekieWoekie Festival. Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten die op deze dag plaatsvinden.

 

Coronamaatregelen

Voor de voorstelling Coco kan het! is het noodzakelijk om in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs. Ben je 13 jaar en ouder? Dan moet je volgens de landelijke richtlijnen voor bezoek aan Coco kan het! een coronatoegangsbewijs laten zien. Vanaf 14 jaar is het tonen van een geldig ID-bewijs (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs) daarbij ook verplicht.

We vragen je om het coronatoegangsbewijs te laten zien bij de ingang van het auditorium waar de voorstelling plaatsvindt.

 

 

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen