SCHUNCK Cultuurcafé 21 oktober 2021

SCHUNCK Glaspaleis, Auditorium (+5)


21-10-2021 van 16:00 t/m 17:30

Entree: gratis

Categorie: Beeldende kunst

Doelgroep: Volwassenen

Koop ticket

In het SCHUNCK Cultuurcafé bespreken we kunstwerken uit de SCHUNCK collectie, lichten we een tipje van de sluier bij een nieuwe tentoonstelling en geven we het woord aan beeldend kunstenaars, schrijvers, muzikanten, dansers en architecten. We hebben aandacht kunstenaars en schrijvers uit onze eigen regio. Elke maand passeren nieuwe onderwerpen de revue die uitdagen om verder te gaan en te onderzoeken.

okt 21 / Over De Onmisbaren, met auteur Ron Meyer

Tijdens deze tweede editie van SCHUNCK Cultuurcafé gaat journalist Wiel Beijer in gesprek met Ron Meyer over zijn boek De Onmisbaren, een ode aan mijn sociale klasse. Over het thema, het schrijven van boeken en idealen.

Arbeiderskind Ron Meyer is woedend én liefdevol over zijn onzichtbare sociale klasse. Zijn verhaal legt de worsteling bloot van een man die zijn klasse ontvlucht maar telkens weer terugkeert. In een aanklacht tegen de heersende macht en een ode aan zijn vader en zijn moeder, brengt hij sociale klasse weer terug in het publieke debat.

Toegang is gratis. Het aanvragen van een gratis e-ticket is verplicht.

Meer informatie over ‘De Onmisbaren’ >> 

Cultuurcafe 21 okt 2021

 

TICKETS

Bestel een gratis ticket via de ticketlink en je weet zeker dat je erbij kunt zijn op 21 oktober.

 

Coronamaatregelen

Wij zijn gebonden aan restricties door de landelijke coronarichtlijnen.

Ben je 13 jaar of ouder? Dan moet je volgens deze richtlijnen voor bezoek aan deze bijeenkomst een coronatoegangsbewijs laten zien.
Vanaf 14 jaar is het tonen van een geldig ID-bewijs (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs) daarbij ook verplicht.

We vragen je om het coronatoegangsbewijs te laten zien bij de ingang.

 

 

 

SCHUNCK Cultuurcafé

Het SCHUNCK Cultuurcafé vindt elke 3e donderdag van de maand plaats in het Glaspaleis, met steeds wisselende thema’s op het gebied van kunst en cultuur.

Als er een plek is in Heerlen waar je omringd wordt door kunst en cultuur dan is het wel SCHUNCK Glaspaleis. Het museum, de bibliotheek maar ook SCHUNCK muziek en dans nodigen eenieder uit tot verrijking of verdieping.

Graag nodigen we bezoekers ook uit om ons Cultuurcafé te bezoeken, een plek waar we praten over kunst en cultuur. Maar meer dan alleen kunst en cultuur, is het cultuurcafé ook een ontmoetingsplaats waar mensen met dezelfde interesses bij elkaar komen. Je kunt hier informatie ophalen of informatie brengen.

Meer informatie over SCHUNCK Cultuurcafé >> 

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen