SCHUNCK Cultuurcafé 21 oktober 2021

SCHUNCK Glaspaleis, Auditorium (+5)


21-10-2021 van 16:00 t/m 17:30

Entree: gratis

Categorie: Beeldende kunst

Doelgroep: Volwassenen

Koop ticket

In het SCHUNCK Cultuurcafé bespreken we kunstwerken uit de SCHUNCK collectie, lichten we een tipje van de sluier bij een nieuwe tentoonstelling en geven we het woord aan beeldend kunstenaars, schrijvers, muzikanten, dansers en architecten. We hebben ook voor kunstenaars en schrijvers uit onze eigen regio. Elke maand passeren nieuwe onderwerpen de revue die uitdagen om verder te gaan en te onderzoeken.

okt 21 / Maand van de geschiedenis

Meer info volgt, houd deze webpagina en onze social media in de gaten.

TICKETS

Bestel een gratis ticket via de button ‘koop ticket’ en je weet zeker dat je erbij kunt zijn op 21 oktober.

 

SCHUNCK Cultuurcafé

Het SCHUNCK Cultuurcafé vindt elke 3e donderdag van de maand plaats in het Glaspaleis, met steeds wisselende thema’s op het gebied van kunst en cultuur.

Als er een plek is in Heerlen waar je omringd wordt door kunst en cultuur dan is het wel SCHUNCK Glaspaleis. Het museum, de bibliotheek maar ook SCHUNCK muziek en dans nodigen eenieder uit tot verrijking of verdieping.

Graag nodigen we bezoekers ook uit om ons Cultuurcafé te bezoeken, een plek waar we praten over kunst en cultuur. Maar meer dan alleen kunst en cultuur, is het cultuurcafé ook een ontmoetingsplaats waar mensen met dezelfde interesses bij elkaar komen. Je kunt hier informatie ophalen of informatie brengen.

Meer informatie over SCHUNCK Cultuurcafé >> 

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen