Dag van de Architectuur

18-06-2021 t/m 20-06-2021

Categorie: Architectuur

Doelgroep: Jongeren, Volwassenen

In 2021 is het thema van de Dag van de Architectuur “Architectuur/Klimaat”. Deze landelijke manifestatie vindt plaats op 18, 19 en 20 juni 2021. SCHUNCK Architectuur buigt zich dit jaar binnen het overkoepelende thema ‘Architectuur/Klimaat’ over de onderwerpen landschap, groen en duurzaamheid.

Vrijdag 18 juni

Op 18 juni wordt het spits afgebeten door de deelnemers van de Dag van de Jonge ontwerper. Een dag waarop tientallen jonge ontwerpers verspreid over architectuurcentra in het hele land zich buigen over concrete casussen aangedragen door woningcorporaties en ontwikkelaars. U bent van harte welkom om de opening van deze dag via deze livestream bij te wonen:

 

Zaterdag 19 juni & zondag 20 juni (voor museumbezoek en rondleiding aanmelden verplicht)

Op zaterdag en zondag biedt SCHUNCK Architectuur de mogelijkheid om het thema architectuur en klimaat zelf te ontdekken. Geïnteresseerden kunnen de brochure downloaden met informatie over de projecten die op de Dag van de Architectuur in SCHUNCK en op locatie bezocht kunnen worden:

Op eigen gelegenheid kunt u dat weekend, of op een ander moment de volgende locaties bezoeken:

  • De tuin van het verwoeste kasteel Etzenrade, ontworpen door Piet Oudolf en LOLA en onderdeel van de expositie Landscape Works With Piet Oudolf & Lola : In Search Of Sharawadgi. Op 20 juni & 11 juli worden rondleidingen verzorgd door Sanne Vaassen en Brigitta van Weeren.
    Meer informatie vindt u op deze pagina, aanmelden is verplicht.
  • De toekomstige Leisurelane, locatie Wilhelminaberg, casus van de Dag van de Jonge Ontwerper.

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen