Vanwege de aangescherpte maatregelen die SCHUNCK neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn alle activiteiten en events voor 2020 geannuleerd. Kijk op schunck.nl/corona voor de specifieke informatie over museum, bieb, educatie, muziek en dans.

Dansen met down: geannuleerd!

26-05-2018 t/m 24-06-2018

Entree: €65,00

Categorie: Dans

Doelgroep: Jongeren, Kinderen, Volwassenen

Aanmelden

 
  • Je dient per inschrijving een formulier in te vullen. Wil je met twee personen deelnemen dan vragen wij je om twee formulieren in te vullen. Na het indienen van het formulier zie je direct (na enkele seconden laadtijd) dat de reservering bij ons is aangekomen.
 

Verificatie

 

Een cursus voor mensen met het syndroom van Down. Helaas moesten we de cursus annuleren.

Workshop dans syndroom van DownTijdens deze cursus van zes sessies (vijf lessen, één presentatie) gaan we aan de hand van mijn lichaamsbewegingen en jullie bewegingen een mooie, creatieve dans maken. Deze dans maken we samen en zal tijdens de laatste les aan iedereen die onze dans graag wilt zien,  gepresenteerd worden. Familie, vrienden en vriendinnen kunnen jou dan komen bewonderen.

 

Expressie, motoriek en ...PLEZIER!

Wendy van Dijk, dans- en bewegingstherapeut én dansliefhebber

Wendy van Dijk, dans- en bewegingstherapeut én dansliefhebber

We leggen in de cursus nadruk op expressie, we werken aan motoriek en natuurlijk gaan we heel veel plezier hebben! De workshop is uitdagend en prikkelend, maar we houden altijd rekening met mogelijkheden en wensen van de dansers in de groep. Ben jij -of ken jij- iemand met het syndroom van Down en vind jij samen dansen en bewegen super leuk, dan wil ik jou graag in mijn les hebben!

Praktische zaken

De kosten bedragen € 65,- in totaliteit. De cursus start* op zaterdag 26 mei en eindigt op zaterdag 30 juni. De lessen vinden iedere zaterdagochtend van 09:30 t/m 10:30 plaats in de danszaal van het SCHUNCK Glaspaleis.
Ouders mogen bij de lessen aanwezig zijn. Maar, wanneer het mogelijk is, is het natuurlijk wel spannender als de ouders de dans nog niet van te voren gezien hebben.
Voor aanmelden, klik op de button ….

Wat je verder moet weten

De minimum leeftijd voor deelname is 5 jaar.
De cursus kan starten wanneer en 10 of meer aanmeldingen zijn.
Wil je meer informatie of heb je nog vragen, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen