Vanwege de maatregelen die SCHUNCK heeft genomen tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn alle vestigingen gesloten en activiteiten gecanceld in de periode 16 maart – 1 juni 2020. Wij onderzoeken de mogelijkheden om de activiteiten later doorgang te laten vinden. Lees schunck.nl/corona voor alle actuele informatie.

De Koningin nodigt uit!

SCHUNCK Glaspaleis
(en Pancratiuskerk)

19-05-2020 van 13:00 t/m 15:00

Entree: €10,00

Categorie: Educatie, Muziek

Doelgroep: Volwassenen

Koop ticket

Laat je betoveren door de klanken van het prachtige orgel in de St.Pancatiuskerk. Een wereld aan klankkleuren gaat voor je open!

Deze middag maak je kennis met het orgel in de St. Pancratiuskerk in Heerlen. Voorafgaand aan het concert geeft docente Mirjam Erkens uitleg over de werken die je later in de kerk zult horen, waaronder de majestueuze orgelsymfonie nr. 5 van Louis Widor, met als laatste deel de indrukwekkende en virtuoze Toccata. Niemand minder dan Jo Louppen, laureaat bij concours L’Europe et L’Orgue en verbonden als vaste organist aan de St.Pancratiuskerk, neemt je daarna mee naar de kerk waar je je kunt laten betoveren door de prachtige klanken van het orgel. Mirjam Erkens zal tijdens het concert ook haar solistische medewerking verlenen. 

 

Praktische informatie

De koniging nodigt uit cursus

Fotograaf: Jo Louppen

DocentenMirjam Erkens  en Jo Louppen
Data: 19 mei
Dag/tijd: dinsdag 13.00 – 15.00 uur
Locatie: SCHUNCK Glaspaleis zaal 2 en Pancratiuskerk
Kosten: € 10,-

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen