Vanwege de aangescherpte maatregelen die SCHUNCK neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn alle activiteiten en events voor 2020 geannuleerd. Kijk op schunck.nl/corona voor de specifieke informatie over museum, bieb, educatie, muziek en dans.

Dichtbundelpresentatie Robin Winands

SCHUNCK Glaspaleis, Bibliotheek (+2 en +3)


26-01-2019 van 15:00 t/m 16:00

Entree: gratis

Categorie: Bibliotheek, Educatie

Doelgroep: Jongeren, Volwassenen

Op zaterdagmiddag 26 januari presenteert de Heerlense dichteres Robin Winands (18) haar debuutbundel 'Sometimes two people have to fall apart, To realize how much they need to fall back together.'

"Schrijven is mijn grote hobby naast mijn studie." - Robin Winands

Het schrijven zit haar in het bloed en na 5 jaar schrijven is ze klaar om haar werk met anderen te delen. De bundel mag worden gezien als een persoonlijke uitlaatklep van gevoelens waarmee je als jonge vrouw geconfronteerd wordt. Verdriet, vriendschappen maar vooral de liefde komen aan bod. Aan gebroken harten maar ook ontluikende liefdes geen gebrek. Bijna in dagboekvorm volgen de gedichten elkaar chronologisch op.

Robin hoopt dat haar werk anderen een steuntje in de rug kan bieden doordat ze situaties herkennen en beseffen dat ze niet alleen zijn. Maar vooral hoopt Robin dat de bundel met veel plezier gelezen wordt. Zoals ze zelf zegt: “Mijn eerste gedichtenbundel is nu niet meer van mij maar voor jullie.”

Tevens wordt Robin geïnterviewd door journalist Frank Benneker.

Ook iets voor jou?

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen