Vanwege de maatregelen die SCHUNCK heeft genomen tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn onze diensten en activiteiten gedeeltelijk en onder bepaalde restricties geopend. Lees schunck.nl/corona voor alle actuele informatie.

Optreden Dirk Scheele + meet & greet

SCHUNCK Glaspaleis
(Centrale hal)

23-09-2020 van 13:30 t/m 14:45
23-09-2020 van 15:00 t/m 16:15

Entree: €5,00

Categorie: Muziek

Doelgroep: Kinderen

Koop ticket

De waanzinnig populaire Dirk Scheele komt naar SCHUNCK Glaspaleis in Heerlen en jij kunt erbij zijn! Koop hier je tickets of kom naar de Open dag van SCHUNCK op 19 september: daar kun je ze zelfs winnen...

Al twintig jaar schrijft hij knotsgekke kinderliedjes en elke dag is hij te zien op Nickelodeon. Op woensdagmiddag 23 september komt kinderpopster Dirk Scheele naar SCHUNCK en speelt daar zijn leukste liedjes. Tijdens twee voorstellingen (om 13.30 en 15.00 uur) verzorgt hij zijn supertoffe optreden ‘Z’n leukste liedjes’ met achteraf een meet & greet.

In deze solovoorstelling (50 minuten) speelt Dirk Scheele allemaal lievelingsliedjes. Daarom is elke voorstelling is weer anders. Alle soorten muziek komen voorbij: van rock & roll en blues, tot pop en wereldmuziek, maar dan op z’n Dirks natuurlijk. Verzoeknummertjes? Kom maar op! ‘Z’n leukste liedjes’ is een vrolijke kindervoorstelling vol met meezingers voor het grote en kleine publiek (2 tot 7 jaar).

Let op! Ouders hoeven alleen voor hun kinderen tickets te bestellen. Zelf mogen ze (gratis) aanwezig zijn, maar wel op de daartoe bestemde plekken. Deze plekken bevinden zich op grotere afstand van het optreden, maar bieden wel zicht op de kinderen. Graag met maximaal één ouder per gezin komen.

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen