Optreden Dirk Scheele + meet & greet

SCHUNCK Glaspaleis
(Auditorium)

15-10-2021 van 13:30 t/m 14:45
15-10-2021 van 15:00 t/m 16:15

Entree: €10,00

Categorie: Muziek

Doelgroep: Kinderen, Peuters en kleuters

Koop ticket

De waanzinnig populaire kinderpopster Dirk Scheele komt tijdens de Kinderboekenweek 2021 naar SCHUNCK Glaspaleis in Heerlen en jij kunt erbij zijn!

Al twintig jaar schrijft hij knotsgekke kinderliedjes en elke dag is hij te zien op Nickelodeon. Op vrijdagmiddag 15 oktober komt kinderpopster Dirk Scheele naar SCHUNCK en speelt daar zijn leukste liedjes. Tijdens twee voorstellingen (om 13.30 en 15.00 uur) verzorgt hij zijn supertoffe optreden ‘Z’n leukste liedjes’ met achteraf een meet & greet.

In deze solovoorstelling (60 minuten) speelt Dirk Scheele allemaal lievelingsliedjes. Daarom is elke voorstelling weer anders. Alle soorten muziek komen voorbij: van rock & roll en blues, tot pop en wereldmuziek, maar dan op z’n Dirks natuurlijk.
Verzoeknummertjes? Kom maar op!
‘Z’n leukste liedjes’ is een vrolijke kindervoorstelling vol met meezingers voor het grote en kleine publiek (2 tot 7 jaar).

 

Tickets

  • Tot 18 jaar – gratis (wel e-ticket aanvragen)
  • Vanaf 18 jaar –  10 euro

 

Coronamaatregelen

Wij zijn gebonden aan restricties door de landelijke coronarichtlijnen.

Ben je 13 jaar en ouder? Dan moet je volgens deze richtlijnen voor bezoek aan dit optreden een coronatoegangsbewijs laten zien. Vanaf 14 jaar is het tonen van een geldig ID-bewijs (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs) daarbij ook verplicht.

We vragen je om het coronatoegangsbewijs te laten zien bij de ingang.

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen