Vanwege de aangescherpte maatregelen die SCHUNCK neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn alle activiteiten en events voor 2020 geannuleerd. Kijk op schunck.nl/corona voor de specifieke informatie over museum, bieb, educatie, muziek en dans.

Filmhuis - Infodag Palliatieve Zorg

Royal Bioscoop
(Stationsplein)

14-10-2017 van 19:00 t/m 22:00

Entree: €5,00

Categorie: Educatie, Film

Doelgroep: Senioren, Volwassenen

Filmhuis De Spiegel en het Netwerk Palliatieve Zorg Parkstad bieden aan:

lezing en films - Palliatieve Zorg

Het netwerk Palliatieve Zorg OZL  heeft samen met Filmhuis De Spiegel in Heerlen het initiatief genomen om regelmatig avonden met film te organiseren, die raken aan palliatieve zorg  om zorgverleners, (potentiële) patiënten en naasten (mantelzorgers) elkaar in een gezellige sfeer te laten ontmoeten, en daarbij aandacht te geven aan de mogelijkheden van palliatieve zorg.

Dus neem gerust familieleden, vrienden, buren en collega’s mee!

In het kader van  ‘de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg’ organiseren we met het netwerk een speciale filmavond op  zaterdag 14 oktober 2017, met als thema: ‘Een betekenisvol levenseinde’.
Want: hoe geef je betekenis aan het leven met het einde in zicht? Als ongeneeslijk zieke, én als familie, vriend, kennissen, buren?

LEZING
We hebben een spreker, die vanuit eigen ervaring vertelt over het thema en wat de omgeving daarin kan betekenen:  Anita Kaemingk. Neuropsycholoog, docent consultatie, auteur van Over Leven, grafisch vormgever, uitgever.

En we vertonen 2 (Belgische) documentaires

Schermafbeelding 2017-09-20 Om 11.10.47

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen