Vanwege de aangescherpte maatregelen die SCHUNCK neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn alle activiteiten en events voor 2020 geannuleerd. Kijk op schunck.nl/corona voor de specifieke informatie over museum, bieb, educatie, muziek en dans.

Een Man die Ove heet

Theater Landgraaf


04-02-2018 van 20:00 t/m 22:15

Entree: €7,50

Categorie: Film

Doelgroep: Jongeren, Senioren, Volwassenen

Filmhuis De Spiegel vertoont:

Een Man die Ove heet

Zweden, 2016 / 116 minuten
Regie: Hannes Holm
Met: Rolf Lassgård, Bahar Pars, Filip Berg, e.a.
Deze film wordt vertoond in Theater Landgraaf.
Reserveren kan via hun website of op nummer 045-5310929, iedere werkdag dus 10.00 en 12.00 uur.

 

★★★★ NRC Handelsblad“Een van de meest geslaagde films, bestemd voor een zo breed mogelijk publiek, die dit jaar in de bioscoop te zien zal zijn.”
★★★★ Filmtotaal“De feelgoodfactor krijgt niet de overhand.”

 

Ove is een man van 49 jaar; hij rijdt in een Saab. Hij is de brombeer van de buurt en houdt mensen bewust op afstand. Waarom, is niet duidelijk.

Een aantal jaar geleden is hij afgezet als voorzitter van de Vereniging van Eigenaren van het appartementencomplex waar hij woont. Hij kan dit echter niet verkroppen en blijft het gebouw met harde hand regeren.

Wanneer de zwangere Parvaneh met haar gezin tegenover hem intrekt, en er een incident plaatsvindt waar Oves brievenbus bij betrokken is, ontstaat er een onverwachte vriendschap. Ove leert weer de mooie kant van het leven zien.

Een man die Ove heet is de verfilming van het gelijknamige boek van de Zweedse schrijver en journalist Fredrick Backman.

 

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen