Vanwege de aangescherpte maatregelen die SCHUNCK neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn alle activiteiten en events voor 2020 geannuleerd. Kijk op schunck.nl/corona voor de specifieke informatie over museum, bieb, educatie, muziek en dans.

Patti Cake$

SCHUNCK Glaspaleis, Auditorium (+5)


05-11-2017 van 14:00 t/m 16:00
06-11-2017 van 20:00 t/m 22:00

Entree: €7,50

Categorie: Film

Doelgroep: Jongeren, Volwassenen

Filmhuis De Spiegel vertoont:

Patti Cake$

Verenigde Staten, 2017 / 108 minuten
Regie: Geremy Jasper
Met: Danielle Macdonald, Bridget Everett, Siddharth Dhananjay e.a.
In samenwerking met De Nieuwe Nor

 

 

Ze is wit met flink overgewicht en droomt van een carrière in de rapwereld. Het autobiografisch geïnspireerde regiedebuut van Geremy Jasper gaat over het verlangen naar succes, maar uiteindelijk vooral over wat er echt toe doet in het leven.

Patti is 23 jaar en woont bij haar alcoholverslaafde moeder, verdient haar geld als barmedewerker in een aftands karaoke café en zorgt in haar vrije tijd voor haar zieke oma. Geen wonder dat ze droomt van een ander leven als beroemd rapartiest. Ze neemt haar toekomst heel serieus, schrijft zelf teksten en oefent haar raptechniek met goede vriend Jheri, die ook haar grootste fan is. De droom van Patti contrasteert met de realistische wijze waarop de regisseur haar leefomgeving weergeeft. Het zijn onopgesmukte, vaak harde taferelen: een uit de hand gelopen drinksessie; de grofgebekte zieke oma.

Dan ontmoet ze een anarchistische punkrocker die een verlaten schuurtje heeft omgebouwd tot muziekstudio. De weg naar succes lijkt voor haar open te liggen.

Tickets via de site van  Filmhuis De Spiegel

 

 

 

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen