Vanwege de aangescherpte maatregelen die SCHUNCK neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn alle activiteiten en events voor 2020 geannuleerd. Kijk op schunck.nl/corona voor de specifieke informatie over museum, bieb, educatie, muziek en dans.

Tarfala & Gutland

SCHUNCK Glaspaleis, Auditorium (+5)


08-11-2018 van 20:00 t/m 22:30

Entree: €8,00

Categorie: Film

Doelgroep: Jongeren, Volwassenen

Filmhuis De Spiegel vertoont:

Tarfala & Gutland

België/Duitsland/Luxemburg, 2018 / 134 minuten
Alle leeftijden
Regie: Johannes Ostergard en Govinda Van Maele
Met: Frederick Lau, Vicky Krieps , Marco Lorenzini, e.a.
Ondertitel: Engels – Vertoning ihkv DMFF met Q&A met de regisseur

Tarfala

Hoe ziet een zoektocht naar geluk eruit, als een leven niet gedeeld wordt met vrienden en geliefden? Ver boven de Poolcirkel, in het noorden van Zweden, zorgt een man in zijn eentje voor een afgelegen berghut. Alleen maar niet eenzaam. Want eenzaam, dat zijn de mensen in de stad.

Gutland

Een verdwenen bewoner, verleidelijke vrouwen en een doosje vol vreemde naaktfotos: Gutland bevat naast thrillerelementen ook een mysterieuze, surreële sfeer, subtiel uitgevouwen in een weloverwogen verteltempo, met prachtige beelden van het pittoreske Luxemburgse platteland. Wat heeft de verwilderd ogende Jens (Frederick Lau) te zoeken in het afgelegen Luxemburgse dorpje? Vanaf de eerste minuut in Gutland is duidelijk dat de Duitse vreemdeling iets op zijn kerfstok heeft. Toch wordt hij hartelijk ontvangen. Hij mag meehelpen op het land in oogsttijd, wordt uitgenodigd voor een etentje en belandt op de eerste avond al in bed met de mooie Lucy. Maar is het leven in dit kleine gehucht eigenlijk wel in de haak? Een wederzijds wantrouwen groeit; misschien is Jens niet de enige die iets te verbergen heeft.

Tickets via de site van  Filmhuis De Spiegel

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen