Vanwege de aangescherpte maatregelen die SCHUNCK neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn alle activiteiten en events voor 2020 geannuleerd. Kijk op schunck.nl/corona voor de specifieke informatie over museum, bieb, educatie, muziek en dans.

Kinderboekenweek SCHUNCK Glaspaleis

30-09-2020 van 10:00 t/m 17:00

Entree: gratis

Categorie: Bibliotheek, Feest / Event

Doelgroep: Kinderen, Peuters en kleuters

Van 30 september tot en met 11 oktober 2020 is het Kinderboekenweek bij SCHUNCK Bibliotheken in Heerlen. Bekijk hier het programma van SCHUNCK Glaspaleis. Kom naar het voorleeshalfuurtje of reserveer je plek voor één van de workshops.

Kinderboekenweek in SCHUNCK Glaspaleis

Woensdag 30 september van 10.00 tot 10.30 uur

Voorleeshalfuurtje ‘En toen?’

Leeftijd: 0 – 4 jaar

Ga samen met je Boekboefje op reis je tijdens het voorleeshalfuurtje, terug in de tijd. Luister naar het magische verhaal van Jonkvrouw Cecilia en ridder Hoen. Zij wonen in kasteel Hoensbroek. Op een dag is jonkvrouw Cecilia verdwenen. Ridder Hoen gaat op onderzoek uit om jonkvrouw Cecilia terug te vinden. Waar zou ze zijn?

 

Woensdag 30 september van 15.00 tot 16.00 uur

*VOL* Workshop Romeinse munt maken

Leeftijd: vanaf 7 jaar

In deze workshop maak je je eigen Romeinse munt van zelfdrogende klei. Je leert eerst alles over Romeinse munten en daarna mag je je eigen exemplaar ontwerpen. Je begint met tekenen, dan ga je ‘m kleien en op het eind mag je ‘m zelfs verven…

Reserveer je plek!

 

Zondag 11 oktober van 12.00 tot 17.00 uur

*AFGELAST* BOEK!EWOEK!E festival

Vanwege de aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen is besloten het BOEK!EWOEK!E festival af te lasten.

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen