Kinderboekenweek - BoekieWoekie Festival

17-10-2021 van 13:00 t/m 17:00

Entree: gratis

Categorie: Bibliotheek, Educatie

Doelgroep: Kinderen, Peuters en kleuters

Op 17 oktober sluiten wij de Kinderboekenweek feestelijk af met het BoekieWoekie Festival! Kom in het Glaspaleis in Heerlen speuren naar mensen met verschillende beroepen, doe mee met uiteenlopende workshops, bezoek een theatervoorstelling en laat je voorlezen. Dus kom samen met je broertje, zusje, vriendjes en vriendinnetjes naar het Glaspaleis en fantaseer erop los!

SCHUNCKstreepjes kinderboekenweek 2021 KBW

BoekieWoekie Festival – workshops

Tijdens BoekieWoekie Festival kun je deelnemen aan verschillende workshops. In iedere workshop staat een beroep centraal en vertelt iemand die dit beroep uitoefent er kort over. En daarna mag je natuurlijk zelf aan de slag om een en ander uit te proberen!

De workshops zijn onderverdeeld in 2 blokken, blok 1 van 13.00 – 14.30 uur en blok 2 van 15.30 – 16.30 uur. In ieder blok kun je deelnemen aan 2 workshops. We vragen je om je in te schrijven voor één of beide workshopblokken. Een specifieke workshop reserveren kan niet vooraf. Zodra je op 17 oktober op het BoekieWoekie Festival aan komt, kun je je bij de aanmeldtafels inschrijven voor de workshops van jouw keuze.

 

SCHUNCKstreepjes kinderboekenweek 2021 KBW

BoekieWoekie Festival – doorlopend

Naast de workshops waarvoor je je per blok moet inschrijven, is er ook een doorlopend programma waar iedereen aan deel kan nemen. Hiervoor hoef je je ook niet in te schrijven. Dus schuif lekker aan en laat je verrassen!

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen