SCHUNCK Kloemele - herfst

Kloemele* in SCHUNCK - Kloemele met verhalen (en poep)

Kom jij bij ons Kloemele? Creatief bezig zijn, je fantasie gebruiken, samen een beetje gek doen? Als team, ouder én kind, dagen we jullie deze keer uit om aan de slag te gaan binnen het thema van de Kinderboekenweek, Gi-ga-groen!

Waar

SCHUNCK Glaspaleis

Prijs

€ 0,-

Kloemele* in SCHUNCK = uitproberen / rommelen / ontdekken door te doen

Met Kloemele bedoelen we dus eigenlijk creatief bezig zijn, je fantasie gebruiken, samen een beetje gek doen. Dat is in eider geval wat we gaan doen tijdens Kloemele* in SCHUNCK. Doen jullie mee?

Op zondag 16 oktober gaan we Kloemele met verhalen! 

Als startpunt nemen we het boek “Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft”. Van daaruit gaan we aan de slag met dieren, voetafdrukken en uhhhh, poep... Ja echt... Poep (net alsof dan hè). Durf jij dit aan? Iedereen (vanaf 6 jaar) mag mee doen, dus gebruik je fantasie, doe dingen die je misschien nog nooit eerder deed en kom samen SCHUNCK op stelten zetten!

SCHUNCK Kloemele - koken in vitrine 3

Wat is nu precies de bedoeling?

Kloemele* in SCHUNCK is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en hun grote mensen. Wij dagen jullie uit om samen, als team, aan de slag te gaan met de creatieve uitdagingen die wij jullie geven. De jongere Kloemelaars zullen wel misschien wat extra begeleiding nodig hebben van de grote mensen.

Wanneer?

Iedere derde zondag van de maand van 11:00 tot 12:30 uur in SCHUNCK Glaspaleis in Heerlen. Meedoen is gratis. We verwachten alleen een hoop plezier en gelach van jullie. Je hoeft je niet aan te melden, je mag gewoon binnenkomen. 

Aankomende edities:

  • Zondag 20 november – Kloemele met kunst
  • Zondag 18 december – Kloemele met kerst

Durven jullie de uitdaging aan te nemen en je aan te sluiten bij onze Kloemelclub? Doe dan met ons mee en misschien ontdekken jullie wel je eigen Kloemelkracht!

SCHUNCK Kloemele - Teun en Lobke

Onze Kloemel-leiders Lobke en Teun