SCHUNCK Kloemele - instrumenten

Kloemele* in SCHUNCK (met instrumenten)

Kom jij bij ons Kloemele? Creatief bezig zijn, je fantasie gebruiken, samen een beetje gek doen? 

Waar

SCHUNCK Glaspaleis

Prijs

€ 0,-

Kloemele* in SCHUNCK = uitproberen / rommelen / ontdekken door te doen

Met Kloemele bedoelen we dus eigenlijk creatief bezig zijn, je fantasie gebruiken, samen een beetje gek doen. Dat is in ieder geval wat we gaan doen tijdens Kloemele* in SCHUNCK. Doen jullie mee?

Op zondag 19 maart is het tijd voor een nieuwe editie. We gaan samen muziek maken! Je mag allerlei muziekinstrumenten uitproberen en kijken waar jij geluid uit krijgt. Kom trommelen, rammelen, blazen en tokkelen.

Iedereen (vanaf 6 jaar) mag mee doen, dus gebruik je fantasie, doe dingen die je misschien nog nooit eerder deed en kom samen SCHUNCK op stelten zetten!

SCHUNCK Kloemele -  moeder en kind danszaal

Kloemele met instrumenten

Wat is Kloemele?

Kloemele* in SCHUNCK is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en hun grote mensen. Wij dagen jullie uit om samen, als team, aan de slag te gaan met de creatieve uitdagingen die wij jullie geven. De jongere Kloemelaars zullen wel misschien wat extra begeleiding nodig hebben van de grote mensen. Kloemele is geheel gratis, wel graag aanmelden. We verwachten een hoop plezier en gelach van jullie!  

Wanneer?

Iedere derde zondag van de maand van 11:00 tot 12:30 uur in SCHUNCK Glaspaleis in Heerlen. 

Durven jullie de uitdaging aan te nemen en je aan te sluiten bij onze Kloemelclub? Doe dan met ons mee en misschien ontdekken jullie wel je eigen Kloemelkracht!

kindermuziekweek

Kloemele met instrumenten is een kleine aftrap van de Kindermuziekweek.

Aankomende edities kloemele: