Vanwege de aangescherpte maatregelen die SCHUNCK neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn alle activiteiten en events voor 2020 geannuleerd. Kijk op schunck.nl/corona voor de specifieke informatie over museum, bieb, educatie, muziek en dans.

Legally Blonde

Cultuurhuis Heerlen


02-07-2017 van 15:00 t/m 17:00

Entree: €10,00

Categorie: Dans, Muziek

Doelgroep: Jongeren, Kinderen, Volwassenen

De Musicalklas van SCHUNCK speelt dit jaar haar 7e middagvullende productie in het Cultuurhuis: “Legally Blonde”.

het verhaal

De blonde fashionista Elle Woods leeft in een perfecte wereld van mode en schoonheid. Ze is dé populaire beauty van de school en heeft alles wat haar hartje begeert: vriendinnen, geld, schoonheid én een knap vriendje. Maar vlak voordat ze gaan studeren, verbreekt haar vriendje plotseling de relatie. Nu de studie eraan komt en ze volwassen zijn geworden ziet hij liever “Jackie Kennedy” dan een “Marilyn Monroe” aan zijn zij. Dan besluit Elle alles op alles te zetten om te laten zien dat ze meer is dan een dom blondje. Zo meldt de in rose gehulde fashionista, zich aan voor een studie rechten….

v4_legally-blonde-breed

De musicaluitvoering is gebaseerd op het boek Legally Blonde geschreven door Amanda Brown en de in 2001 uitgekomen film met dezelfde naam, waarin Reese Witherspoon de hoofdrol speelde.

Kaarten

De kaarten zijn vanaf 5 juni te koop bij het Cultuurhuis Heerlen via www.cultuurhuisheerlen.nl/

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen