Vanwege de aangescherpte maatregelen die SCHUNCK neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn alle activiteiten en events voor 2020 geannuleerd. Kijk op schunck.nl/corona voor de specifieke informatie over museum, bieb, educatie, muziek en dans.

Liza Wolters Artist Talk

SCHUNCK Glaspaleis
(Museumzaal (-1))

09-01-2018 van 20:00 t/m 21:30

Entree: €6,00

Categorie: Beeldende kunst, Feest / Event

Doelgroep: Jongeren, Volwassenen

reserveer je plaats

  • Na het indienen van het formulier zie je direct (na enkele seconden laadtijd) dat de inschrijving bij ons is aangekomen.
 

Verificatie

 

De vrouw achter de camera

Op 9 januari gaan Liza Wolters en Daniela Apice in gesprek met elkaar over Liza’s werk(proces) en de tentoonstelling- Now is a different back then- bij SCHUNCK.

Daniela Apice (°1980, Amsterdam) begon in 2010 met het tentoonstellen van pas afgestudeerde kunstenaars in het trappenhuis van kunstenaarsinitiatief P/////AKT in Amsterdam. Een jaar later opende ze haar galerie en deed mee aan verschillende beurzen in Nederland. Na een tijd de eigen huiskamer als toonplek te hebben gebruikt, besloot Apice de samenwerkingen en het gesprek met kunstenaars op een meer flexibele manier voort te zetten. Momenteel is zij onderdeel van een Antwerpse galerie, trampoline, en werkt vanuit die basis aan de versteviging en de verspreiding van de kunstenaarspraktijk.

Entree: 6,- (lezing is gratis, entree bestaat uit de reguliere museum entree prijs).

Liza Wolters - Now is a different back then

Dit event is onderdeel van: Liza Wolters – Now is a different back then – fotografie tentoonstelling | t/m 14 jan 2018
Beeldend kunstenaar Liza Wolters (Landgraaf, 1992), is een van de jonge talenten uit de regio die SCHUNCK een podium biedt. Ze werkt met fotografie, video en installaties en is gefascineerd door overbekende alledaagse situaties en toevalligheden die geregisseerd lijken, maar dit vaak niet zijn. In deze tentoonstelling brengt Wolters (nu wonend en werkend in Rotterdam) eerder werk samen met in Heerlen gemaakte beelden. SCHUNCK Glaspaleis / Museum (-1) / di-z / 11:00-17:00 uur / Regulier €6,- / (I.c.m. Beeldend Boek Biënnale 2017)


Video werd beschikbaar gesteld door Strictua

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen