Vanwege de aangescherpte maatregelen die SCHUNCK neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn alle activiteiten en events voor 2020 geannuleerd. Kijk op schunck.nl/corona voor de specifieke informatie over museum, bieb, educatie, muziek en dans.

Lunchpauzeconcert

SCHUNCK Glaspaleis
(Filmzaal (+5))

06-04-2017 van 12:30 t/m 13:30

Categorie: Muziek

Doelgroep: Jongeren, Kinderen, Senioren, Volwassenen

Door SCHUNCK docent Carlo Plaum

Over Carlo Plaum

Carlo Plaum studeerde accordeon, elektronisch orgel, keyboards en synthesizers aan het Conservatorium Maastricht, waaraan hij ook diverse jaren als docent verbonden was. Daarnaast volgde hij nog diverse masterclasses bij vooraanstaande musici. Het inspireren van jong en oud met een exclusieve en op maat gemaakte methodiek is een van zijn muzikale speerpunten. Verder behoort dirigeren ook tot zijn muzikale bezigheden. Als componist/arrangeur staan vele stukken op zijn naam van concertzaal tot leslokaal-allure. Naast doceren, dirigeren en componeren staat hij in binnen- en buitenland bekend als een veelzijdige accordeon-virtuoos die steeds weer tracht de voor menigeen nog onbekende mogelijkheden van het accordeon te propageren.

Droom van de lente

Tijdens dit bijzondere lunchpauzeconcert neemt Carlo je mee in een ‘Droom van de Lente’. Je luistert naar de werken van o.a. Piazolla, Ziegler, Mariën, Voitenko en natuurlijk Plaum.

wp36cab6ca_05[1]    bewerkt-1-31 - kopie

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen