Vanwege de aangescherpte maatregelen die SCHUNCK neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn alle activiteiten en events voor 2020 geannuleerd. Kijk op schunck.nl/corona voor de specifieke informatie over museum, bieb, educatie, muziek en dans.

Lunchpauzeconcert Blokfluitensemble Lunet

SCHUNCK Glaspaleis, Auditorium (+5)


01-06-2017 van 12:30 t/m 13:30

Entree: gratis

Categorie: Muziek

Doelgroep: Jongeren, Senioren, Volwassenen

... over muziek waarin het ritmische element de hoofdrol speelt

Maatwerk

Het programma Maatwerk gaat over muziek waarin het ritmische element de hoofdrol speelt. De blokfluit kan door zijn directe articulatie de precisie van een uurwerk realiseren. Maatwerk gaat ook over muziek, die voor Blokfluitensemble Lunet op maat gemaakt is door Jo van den Booren. Daarmee levert Lunet weer maatwerk  aan de luisteraars. Uitgevoerd worden verder werken van Sören Sieg, Fulvio Caldini, Geoffrey Winters, Eileen Silcocks.

Blokfluitensemble Lunet

Blokfluitensemble-LunetDe vijf leden van Blokfluitensemble Lunet zijn werkzaam als uitvoerend kunstenaar en docent in Nederland, België en Duitsland. Zij laten zich in hun blokfluitspel ook inspireren door hun andere muzikale vaardigheden, werkzaamheden en ervaringen. De concertprogramma’s van Lunet zijn steeds samengesteld rond een thema. Daarbij put het ensemble uit een breed repertoire van zowel oude als nieuwe muziek, origineel of bewerkt. Blokfluitensemble Lunet wordt gevormd door Eveline Arnold, Hanna Gründer, Susan Houtman, Hanne Marie Janse en Mathieu Vermeulen.

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen