Vanwege de aangescherpte maatregelen die SCHUNCK neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn alle activiteiten en events voor 2020 geannuleerd. Kijk op schunck.nl/corona voor de specifieke informatie over museum, bieb, educatie, muziek en dans.

Masterclass Liza Wolters

SCHUNCK Glaspaleis


09-12-2017 van 13:00 t/m 16:00

Entree: €25,00

Categorie: Beeldende kunst, Educatie

Doelgroep: Jongeren, Volwassenen

Sorry, maar dit formulier accepteert niet langer inzendingen.

Een kijkje in het werkproces van Liza Wolters

Liza Wolters (Landgraaf, 1992) werkt met fotografie, video en installaties. Ze is gefascineerd door overbekende alledaagse situaties en toevalligheden die geregisseerd lijken, maar dit vaak niet zijn. Haar tentoonstelling Now is a different back then is vanaf 26 november te zien in het SCHUNCK Glaspaleis.

Liza Wolters aan het werkTijdens de Masterclass neemt Liza je mee naar de tentoonstelling en vertelt ze over haar eigen werk en over hoe ze te werk gaat. Je krijgt een kijkje in haar werkproces en komt meer te weten over de  intieme wijze waarop ze haar subjecten in beeld brengt en hoe ze verbindingen legt tussen alles wat ze tegenkomt. Na deze introductie ga je zelf aan de slag met je fotocamera of smartphone. Na een uurtje fotograferen komen we weer bij elkaar om te pauzeren met koffie en vlaai en elkaars foto’s en de bevindingen te bespreken.

De Masterclass Liza Wolters is bedoeld voor iedereen die het interessant vindt om eens met een andere blik z’n omgeving te bekijken en vast te leggen. Je hoeft geen fotograaf te zijn of een camera te hebben, een smartphone volstaat.

De Masterclass kost €25,-. Dit is inclusief toegang tot het museum, een korte rondleiding, koffie en vlaai.

Liza Wolters - Now is a different back then

Liza-Wolters-zonder-titel-2013 Liza-Wolters-zonder-titel-2015 Liza-Wolters-zoder-titel-2016

De masterclass is onderdeel van het randprogramma van de fototentoonstelling: Liza Wolters – Now is a different back then. Deze expositie is in SCHUNCK Museum te bezichtigen van 26 november 2017 t/m 14 januari 2018.

 

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen