Onze vestigingen blijven gesloten tot en met 15 maart 2021.
Kijk op schunck.nl/corona voor de actuele status en specifieke informatie over museum, bieb, educatie, muziek en dans.

Metamorfose

SCHUNCK Glaspaleis, Auditorium (+5)


17-06-2017 van 14:00 t/m 17:00

Categorie: Educatie

Doelgroep: Jongeren

Aanmelden

 
  • Vul onderstaande gegevens in en selecteer met hoeveel personen je komt. Je kunt tot een maximum van vier kaarten tegelijk bestellen. Na het indienen van het formulier zie je direct (na enkele seconden laadtijd) dat de reservering bij ons is aangekomen. SCHUNCK is geheel cashless, dus je kunt alleen met pin betalen.
 

Verificatie

 

Leerlingen Vrije School Parkstad dragen hun mooiste gedichten voor.

Mustafa Kör en de leerlingen van de Vrije School Parkstad

Tijdens een aantal creatieve workshops zijn de leerlingen van de eerste twee leerjaren van Vrije School Parkstad onder begeleiding van poetry slammer en stadsdichter Merlijn Huntjens aan de slag gegaan met het thema metamorfose of de kracht der herinnering. Metamorfose is een verandering van vorm, structuur, karakter, verschijning of omstandigheid, in een ontwikkeling. Door middel van de herinnering keken de leerlingen terug op belangrijke of indrukwekkende momenten in hun leven. Ze beschreven daarbij hun gevoelsleven tijdens dat moment, maar ook de indrukken van de omgeving, de buitenwereld van dat moment van herinnering. Is hun leven sindsdien veranderd? En welke verandering hebben ze dan doorgemaakt? Door gebruik van beeldspraak en poëzie hebben de leerlingen deze vragen beantwoord.

 

 

Interview door Merlijn Huntjens

Tijdens deze middag zullen de leerlingen van de Vrije School Parkstad in SCHUNCK een aantal van de mooiste resultaten op volstrekt eigen wijze met een flinke dosis passie en vol overgave over het voetlicht van de filmzaal brengen en mogen we deelgenoot worden van hun metamorfose. Als rode draad door het programma heen zal de bekende dichter en schrijver Mustafa Kör (België) komen voordragen uit eigen werk. Kör zal worden geïnterviewd door Merlijn Huntjens over o.a. zijn relatie met het begrip Metamorfose.

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen