Verleden, heden en toekomst

SCHUNCK bibliotheek Hoensbroek


19-06-2021 t/m 11-07-2021

Entree: gratis

Categorie: Beeldende kunst, Educatie

Doelgroep: Docenten en leid(st)ers, Jongeren, Kinderen, Volwassenen

Eerstejaars leerlingen van het broeklandcollege in Hoensbroek exposeren in de bibliotheek.

In het kader van ‘Museum in School stelden de brugklasleerlingen van het Broeklandcollege in Hoensbroek een tentoonstelling samen met de titel: “Verleden, Heden, Toekomst”

Van 19 juni tot 12 juli kun je alle werken komen bewonderen in SCHUNCK Bibliotheek Hoensbroek. Voor openingstijden en adres klik hier.

Er zijn ook kunstwerken te koop in de museumshop. De opbrengst hiervan gaat naar het goede doel: Kansfonds. Regelmatig treft je ook leerlingen van Broekland aan die in de museumshop staan en u een rondleiding kunnen geven.

De leerlingen zijn al weken druk bezig met het project. de voortgang kun je vast bekijken via hun socials:  YoutubeInstagramFacebook

Museum in school

Museum in School is een project waarbij school en SCHUNCK nauw samenwerken en ervaringsgericht leren centraal staat. Onder leiding van creatieve workshopgevers en museumdocenten maken leerlingen zelf een tentoonstelling van hun eigen kunstwerken en/of reproducties van de SCHUNCK collectie. Zo leren ze hoe een tentoonstelling opgebouwd wordt en welke functies je in een museum kunt bekleden. Lees meer> 

 

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen