Vanwege de aangescherpte maatregelen die SCHUNCK neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn alle activiteiten en events voor 2020 geannuleerd. Kijk op schunck.nl/corona voor de specifieke informatie over museum, bieb, educatie, muziek en dans.

Music Producing

09-05-2019 t/m 29-05-2019

Categorie: Muziek

Doelgroep: Jongeren, Volwassenen

Koop ticket

Music producing is een nieuwe cursus bij SCHUNCK - maak je eigen beats. Op beginners en gevorderden niveau; een introductie op software-programma Ableton.

Voor DJ's met ambitie: music producing

Leer van de professional hoe je je eigen muziek kunt maken op de computer. Gert-Jan van Stiphout, bekend onder de artiestennaam Subp Yao, is dj, muzikant en producent met een drukke agenda. En… óók docent om jou wegwijs te maken in de wereld van het digitaal muziek maken. Subp Yao leidt je door het DAW (Digital Audio Workstation)- programma Ableton.
Je leert werken met samples of je gaat aan de slag met zelf ritmes en geluiden programmeren of spelen, beats maken, je krijgt uitleg van diverse instrumenten, effecten, songstructuur etc.

Introductiecursus voor beginners

Dit is een introductiecursus op werken met Ableton voor beginners, voorkennis of ervaring is dus niet nodig. Ook hoef je niet alvast een instrument te bespelen. Doe mee en laat je verrassen.
Wanneer:
Op donderdagen 9, 16 en 23 mei en
woensdag 29 mei
telkens van 19.00 tot 20.30 uur
in SCHUNCK Glapaleis, lokaal 12

Tarief en aanmelden

< 21 jaar € 67,-
> 21 jaar € 95,-
Maximaal 8 deelnemers, apparatuur en software is aanwezig.

 

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen