Music Producing

21-11-2018 van 18:30 t/m 20:00

Categorie: Muziek

Doelgroep: Jongeren, Volwassenen

Music producing is een nieuwe cursus bij SCHUNCK - maak je eigen beats, speciaal voor jongeren tussen de 14 en 24 jaar. Niveau beginners / introductie op software-programma Ableton.

Leer van de professional hoe je je eigen muziek kunt maken op de computer. Gert-Jan van Stiphout, bekend onder de artiestennaam Subp Yao, is dj, muzikant en producent met een drukke agenda. Desondanks neemt hij de tijd om jou wegwijs te maken in de wereld van het digitaal muziek maken. Subp Yao leidt je door het DAW (Digital Audio Workstation)- programma Ableton.
Je leert werken met samples of je gaat aan de slag met zelf ritmes en geluiden programmeren of spelen, beats maken, je krijgt uitleg van diverse instrumenten, effecten, songstructuur etc.

Dit is een introductiecursus op werken met Ableton voor beginners, voorkennis of ervaring is dus niet nodig. Ook hoef je niet alvast een instrument te bespelen. Doe mee en laat je verrassen.

Waar / wanneer

Op woensdagen 21 en 28 november en 5, 12 en 19 december en op 6, 13 en 20 februari in 2019, 18.30 – 20.00 uur. SCHUNCK Glaspaleis, Zaal 3

Tarief en aanmelden

< 21 jaar € 100,-
> 21 jaar € 140,-
Maximaal 8 deelnemers , apparatuur en software is aanwezig.

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Twitter

Facebook

Facebook laden...

Weten waar je SCHUNCK* vindt

Schunck* is te vinden op6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen