Online Boekenclub 2021 - Het Gesprek

Online via Microsoft TEAMS


14-04-2021 t/m 25-06-2021

Entree: gratis

Categorie: Bibliotheek, Feest / Event

Doelgroep: Jongeren, Volwassenen

Laagdrempelig andere boekliefhebbers ontmoeten. Voor iedereen die graag leest en van boeken houdt, en voornamelijk op zoek is naar kennismaking, ontmoeting en gesprek.

wat gaan we doen?

Hou je van lezen? Maak dan kennis met onze online boekenclub ‘Het Gesprek’ en ontmoet andere boekliefhebbers. Het maakt niet uit welk genre je leest en of je veel of weinig leest. Iedereen is welkom om te komen vertellen of luisteren in onze boekenclubs.

Wanneer gaan we dat doen?

We starten met een sessie op de woensdag ochtend van 10:00 – 11:30 uur en een sessie op vrijdag avond van 19:30 – 21:00 uur. Je kunt je opgeven voor een bepaalde dag, of voor individuele sessies.

        Woensdag  10:00 – 11:30 uur
         14 april, 12 mei, 9 juni 2021

        Vrijdag 19:30 – 21:00 uur
         30 april, 28 mei, 25 juni 2021

 

praktisch & aanmelden

Deelname:   Gratis
Duur:            Ongeveer 90 minuten
Waar:            Online via Microsoft Teams  (hulp nodig? klik hier)
Inschrijven: [email protected] / Voordat de sessie begint krijg je de uitnodiging toegestuurd om aan te sluiten.

Microsoft Teams.
We kiezen ervoor om de lezing via Microsoft Teams te houden omdat we graag via een veilige verbinding met jou in gesprek gaan. En, we weten dat veel personen reeds gebruik maken van Microsoft en een account hebben voor office.

Heb jij geen account? Geen probleem. Voorafgaand aan de lezing sturen we je een link toe waarmee je kunt deelnemen. Via deze link kun je zelf bepalen hoe je deelneemt (via een web-app, via je internet browser of via je eigen teams programma). Heb je geen Microsoft account, dan helpt het programma je met het aanmaken van een account. Zo kun je in de toekomst ook eenvoudig deelnemen. Meer hulp nodig? Klik hier voor beschrijving op pc of mobiel. We zullen zelf 10 minuten voorafgaand aan de sessie aanwezig zijn zodat je ruim op tijd kunt inloggen.

SCHUNCK online boekenclubs

SCHUNCK biedt verschillende online boekenclubs aan. Voor ieder (lees)niveau. Je kunt bij één of meer verschillende boekenclubs gratis deelnemen.

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen