Vanwege de aangescherpte maatregelen die SCHUNCK neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn alle activiteiten en events voor 2020 geannuleerd. Kijk op schunck.nl/corona voor de specifieke informatie over museum, bieb, educatie, muziek en dans.

Performance Cartography

SCHUNCK Glaspaleis, Auditorium (+5)


09-02-2020 van 11:00 t/m 16:30

Entree: gratis

Categorie: Beeldende kunst

Doelgroep: Jongeren, Volwassenen

Voor het werk -Cartography- heeft kunstenaar Sanne Vaassen al haar moedervlekken genummerd, gefotografeerd en opgetekend in een archief. Uit dit archief mag je als deelnemer een van de moedervlekken kiezen en die op je eigen lichaam laten tatoeëren.

De vorm en de plek van de tattoo liggen vast en worden als exacte kopie aangebracht. Elke moedervlek wordt slechts één keer getatoeëerd door een professionele tatoeëerder. Elke tattoo wordt daarna gefotografeerd, de foto wordt ingelijst en toegevoegd aan de collectie SCHUNCK.

Op zondag 9 februari zal er een tattoo-sessie plaatsvinden bij SCHUNCK, waarbij deelnemers op inschrijving een tattoo van Cartography kunnen laten zetten.

Wil je deze performance live meemaken? Koop dan een ticket voor de tentoonstelling depARTment STORE  op 9 februari en breid je bezoek uit met een bezoek aan de live tattoo-sessie. De performance is gratis te bezoeken.

inschrijven

De inschrijvingen voor het laten zetten van een tatoeage tijdens dit event zijn helaas al vol. Wil je je op een reservelijst laten noteren of wil je graag op de hoogte worden gehouden van een volgende tattoo-sessie, mail dan naar [email protected]

Natuurlijk ben je ook van harte welkom om als publiek de performance live mee te maken.

department store

Deze performance hoort bij de tentoonstelling depARTment STORE – 75 jaar beeldende kunst in Heerlen. In deze collectietentoonstelling is het werk Cartography van Sanne Vaassen op dit moment op zaal te zien. Koop daarom je ticket voor de expo op 9 februari en breid je bezoek uit met een bezoek aan de live tattoo-sessie.

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen