Vanwege de aangescherpte maatregelen die SCHUNCK neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn alle activiteiten en events voor 2020 geannuleerd. Kijk op schunck.nl/corona voor de specifieke informatie over museum, bieb, educatie, muziek en dans.

Randland Statt.Agenda

SCHUNCK Glaspaleis
(Museum (-1))

12-11-2017 van 14:00 t/m 16:00

Entree: gratis

Categorie: Beeldende kunst

Doelgroep: Volwassenen

Presentatie RANDLAND RAPPORT door Wim Didderen, Neimed, Harry van Dijck (Weller) en Panda Collectief: Nina Willems en Merlijn Huntjens. Gesprek over hoe makers stedelijke ontwikkelingen in Parkstad tot 2020 kunnen versterken.

Stadsdebat Agenda Randland

Waar liggen in de komende drie jaar kansen voor het Randland, voor Parkstad? De Statt.Agenda voor creatieve makers en stedelijke ontwikkeling biedt op 12 november om 14.00 uur in de context van de tentoonstelling RANDLAND een platform voor een constructief gesprek.

Wat zijn de concrete toekomstscenario’s t/m 2020 die wij ambiëren? Welke motivaties, drijfveren en visies voeden de grote betrokkenheid van de mensen in Parkstad voor hun stad? Wat valt er van elkaar en van anderen te leren?

Randland Statt.Agenda haalt ideeën op en zet in op synergie. Zo wil men het tegenwoordige proces dynamiseren en de – per definitie niet-hiërarchische – samenwerking tussen de verschillende partijen bevorderen.

Programma

14.00h Welkom
14.05h PANDA Collectief: Antifest (performance)
14.15h  Inleiding door Wim Didderen
14.25h 5 pitches over toekomstscenario’s van Parkstad
15.25h 3 Reactiemomenten
15.30h Afsluiting
15.45h Borrel

I.s.m. Cultura Nova & Neimed

Festival Randland

Randland is een festival over creatieve makers en stedelijke ontwikkeling. Met een dynamische tentoonstelling en een uitgebreid publieksprogramma maken wij de tussenstand op op weg naar IBA Parkstad (2014-2020). Samen met burgers, kunstenaars, Cultura Nova, Neimed en IBA Parkstad gaat SCHUNCK op zoek naar de kracht van het Randland en specifiek van Parkstad.

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen