Vanwege de aangescherpte maatregelen die SCHUNCK neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn alle activiteiten en events voor 2020 geannuleerd. Kijk op schunck.nl/corona voor de specifieke informatie over museum, bieb, educatie, muziek en dans.

Root meets tango Eurpa

SCHUNCK Glaspaleis, Auditorium (+5)


08-05-2018 van 20:00 t/m 21:30

Entree: €10,00

Categorie: Muziek

Doelgroep: Jongeren, Volwassenen

Reserveren Root meets tango Europe

 
  • Vul onderstaande gegevens in en geef aan met hoeveel personen je komt. Je kunt slechts 1 kaart per formulier bestellen. Na het indienen van het formulier zie je direct (na enkele seconden laadtijd) dat de reservering bij ons is aangekomen.
  • SCHUNCK is cashless. U kunt dus niet meer met contant geld betalen!
 

Verificatie

 

Jazz meets Tango

Iedere keer weer anders. Zij ontbreken dit jaar wederom niet. Toetsenist Dominique Vantomme werd jaren geleden door Tango Brutal op het tangospoor gezet en is er sindsdien niet vanaf geweken. Sterker nog, hij trekt improviserend met drummer Geert Roelofs en bassist Werner Lauscher, iedere keer weer nieuwe muzikale krijtstrepen. Root kleurt bewust over de tangolijntjes heen; doet dat met hedendaagse beats, loops en improvisaties.

Dit drietal ademt jazz, funk en dansbare grooves door het gordijn van de tangoklassiekers heen. Een nieuwe wind. Een bijzonder muzikaal schouwspel, altijd verrassend en altijd vernieuwend; voortbouwend op de rijke tangoklassiekers.

Tango Brutal 2018

Meer informatie over het festival Tango Brutal vind je op tangobrutal.com

Ook iets voor jou?

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen