Vanwege de aangescherpte maatregelen die SCHUNCK neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn alle activiteiten en events voor 2020 geannuleerd. Kijk op schunck.nl/corona voor de specifieke informatie over museum, bieb, educatie, muziek en dans.

Taalcafé Xtra Boekpresentatie Kookboek vol letters

SCHUNCK Glaspaleis, Bibliotheek (+2 en +3)


30-03-2019 van 14:00 t/m 16:00

Entree: gratis

Categorie: Bibliotheek

Doelgroep: Laaggeletterden, Volwassenen

De A is van Amsterdam! En appeltaart! En nog zoveel meer. Tijdens Koken met Letters leren mensen eenvoudige teksten te lezen en begrijpen. De Nederlandse cultuur komt aan bod, maar ook lekkere gerechten, leuke hobby's en persoonlijke verhalen worden besproken.

Tijdens deze bijzondere editie van Taalcafe Xtra wordt het boek ‘Kookboek vol letters’ gepresenteerd. Een boek dat is samengesteld door alle deelnemers aan de Taalcafé’s. In eenvoudige taal, zodat iedereen kan meedoen. Dát is het Taalcafé.

 

Zelfs Ronald Giphart heeft een recept bijgedragen, de ragout van zijn moeder. Zó onder de indruk is hij van dit initiatief. Want de boodschap is eenvoudig; eten verbroedert. Er moet meer samen worden gegeten.

 

Dus kom samen met vrienden en familie naar deze fijne bijeenkomst, en kook daarna samen uit dit bijzondere boek, dat zo veel mensen met zorg hebben samengesteld.

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen