Vanwege de aangescherpte maatregelen die SCHUNCK neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn alle activiteiten en events voor 2020 geannuleerd. Kijk op schunck.nl/corona voor de specifieke informatie over museum, bieb, educatie, muziek en dans.

Tango Brutal 2017

SCHUNCK Glaspaleis, Auditorium (+5)


17-05-2017 van 20:00 t/m 21:30

Entree: €10,00

Categorie: Muziek

Doelgroep: Jongeren, Senioren, Volwassenen

Reserveren

Sorry, maar dit formulier accepteert niet langer inzendingen.

In 2017 bestaat Tango Brutal vijf jaar! En dat gaan we vieren. Deze lustrum-editie staat in het teken van het 25ste sterfjaar van Astor Piazzolla.

Oblivion meets Piazolla

Oblivion2017Primeur Piazzolla, Oblivion. Het project Oblivion kreeg vorig jaar vorm. Dit jaar is het jazztrio terug en presenteren zij hun nieuwste album genaamd: Oblivion. Dit dynamisch trio bestaat uit gelouterde muzikanten die de klassieke tango al improviserend op de schop nemen voordat ze daarmee scoren.

Dominique Vantomme bespeelt de toetsen van zijn keyboards en wordt geassisteerd door het ritme-duo Werner Lauscher en Geert Roelofs op bas en drums. Dit drietal mengt jazz, funk, rock en dus tango. Het is en voor deze muzikanten en voor het publiek altijd weer verrassend. Laat ook u verrassen hun uitzonderlijke visie op de muzikale nalatenschap van grootmeester Piazzolla.

Levensverhaal Astor Piazolla

Tijdens deze lustrumviering zal een 48 pagina tellend cahier beschikbaar zijn met het levensverhaal van Astor Piazzolla en een bijdrage van dé autoriteit op dit gebied dr. Bárbara Varassi Pega. Het cahier werd speciaal voor Tango Brutal met veel zorg samengesteld door Rob Bindels, vormgegeven en geproduceerd door Buro Marcel van der Heyden.
Het cahier wordt aangeboden voor de prijs van € 10,00 per stuk.

 

TB_OBLIVION_SCHUNCK (1920x1080)

www.tangobrutal.com

Ook iets voor jou?

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen