SCHUNCK heropent – onder voorbehoud – vanaf 19 mei. Leerlingen muziek & dans zijn dan weer welkom. De bibliotheek en het museum blijven voorlopig gesloten. Kijk op schunck.nl/corona voor de actuele status en specifieke informatie over museum, bieb, educatie, muziek en dans.

TimeLine

SCHUNCK Glaspaleis


10-11-2017 t/m 12-11-2017

Entree: €5,00

Categorie: Beeldende kunst

Doelgroep: Volwassenen

Reis in de toekomst - audio wandeling

Urban Walk: TimeLine

Onze samenleving lijkt zich steeds meer te verzetten tegen de afbrokkeling van het huidige wereldbeeld. De nadruk ligt zodanig op het ‘behouden’ dat we vergeten ons open te stellen voor het bouwen aan andere mogelijke toekomstbeelden.

In TimeLine nemen we de toeschouwer mee in een reis door de tijd. De toeschouwer wandelt door de stad, begeleid door de verschillende toekomstbeelden, dromen en nachtmerries van enkele inwoners van de stad Heerlen. De toeschouwer wordt geconfronteerd met de spanning tussen dystopie en utopie. Waar begint de ene, waar stopt de andere? Of kunnen zij gelijktijdig bestaan?

Reserveer nu

Selecteer een datum en reserveer!

Festival Randland

TimeLine is een project van playField, VIA ZUID maker Tim De Paepe en coproductie van VIA ZUID.
A.R.C TimeLine is de eerste voorstelling binnen het project A.R.C, voluit: A Real Catastrophe. A.R.C is een overkoepelende naam voor enkele beeldende werken en performances die het collectief playField over een bepaalde periode zal uitvoeren in de publieke ruimte van de stad.

Op het programma van Festival Randland staan twee werken van de theatermakers Merel Smitt en Tim De Paepe/playField, mede geproduceerd door VIA ZUID. VIA ZUID is Limburgs talentmakelaar in de podiumkunsten met een sterke band met de stad Heerlen.

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen