Vanwege de aangescherpte maatregelen die SCHUNCK neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn alle activiteiten en events voor 2020 geannuleerd. Kijk op schunck.nl/corona voor de specifieke informatie over museum, bieb, educatie, muziek en dans.

Ontmoet de sportheld van de buurt

SCHUNCK Bibliotheek Heerlerbaan The Flash


31-05-2017 van 15:30 t/m 16:30

Categorie: Bibliotheek

Doelgroep: Jongeren, Kinderen, Volwassenen

Uur van de Buurt held van de maand: topsporter Jean Last in Bibliotheek Heerlerbaan.

Uur van de Buurt

Altijd al een kop koffie willen drinken met Jean Last? Altijd al die ene prangende vraag willen stellen? Of gewoon nieuwsgierig naar wie Jean Last is?
Het Uur van de Buurt in SCHUNCK Bibliotheek The Flash Heerlerbaan is een informatie- en ontmoetingsmoment speciaal voor, van en door inwoners van de buurt. In de bijeenkomst op 31 mei deelt Jean Last met ons zijn verhaal en ervaringen binnen de wereld van topsport. Met meer dan 40 jaar nationale (20 jaar eredivisie) en internationale handbal ervaring, zowel als keeper als keeperstrainer, is Jean een professional op dit gebied. Sport is zijn grootste passie. Zijn gedrevenheid en enthousiasme maken van hem voor jong en oud een ware inspirator! Speciaal voor de Bibliotheek zal hij al jullie vragen over topsport beantwoorden.

En voor de kids: sportquiz met leuke prijzen!

Website van Jean Last: https://handbalkeeperstrainerjeanlast.jimdo.com

Ook iets voor jou?

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen