Vanwege de aangescherpte maatregelen die SCHUNCK neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn alle activiteiten en events voor 2020 geannuleerd. Kijk op schunck.nl/corona voor de specifieke informatie over museum, bieb, educatie, muziek en dans.

Uur van de buurt - wijkagenten

SCHUNCK Bibliotheek Heerlerbaan The Flash


21-06-2017 van 15:00 t/m 16:00

Categorie: Bibliotheek, Educatie

Doelgroep: Jongeren, Kinderen, Senioren, Volwassenen

Uur van de Buurt in SCHUNCKBibliotheek The Flash Heerlerbaan. Gastpresentatie door wijkagenten Heerlerbaan: Jo Bormans en Jo Koolen. ‘Wat doen de wijkagenten? Vraag het ze zelf!’.

Maak kennis met jouw agenten in de wijk!

Altijd al een kop koffie willen drinken met de wijkagenten? Altijd al die ene prangende vraag willen stellen? Of gewoon nieuwsgierig wie Jo Bormans en Jo Koolen zijn?

Het Uur van de Buurt in SCHUNCKBibliotheek The Flash Heerlerbaan is een informatie- en ontmoetingsmoment speciaal voor, van en door inwoners van de buurt. In de bijeenkomst op 21 juni delen wijkagenten Jo Bormans en Jo Koolen met ons hun verhalen en ervaringen.

Kinderen zijn ook van harte welkom! De twee wijkagenten uit Heerlerbaan komen vertellen hoe hun werkdag eruit ziet. Je ziet ze natuurlijk zo af en toe op straat, maar wat doen ze verder nog meer? Wat voor opleiding hebben zij gevolgd? Wat moet je allemaal kunnen en weten als wijkagent? Beleven zij vaak spannende avonturen, zoals een boef vangen, iemand uit het water redden of een kat uit een hoge boom halen? Ontmoet ze zelf en vraag maar raak!

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen