Uur van de Buurt Glaspaleis

SCHUNCK Glaspaleis


19-09-2021 t/m 19-12-2021

Entree: gratis

Categorie: Bibliotheek

Doelgroep: Volwassenen

Uur van de Buurt Glaspaleis is er voor alle buurtbewoners, buurtondernemers, bedrijven, collega’s, buren, vrienden en vriendinnen die zin hebben in een gezellig en informatief koffiemomentje.

Wanneer en hoe laat?

Iedere derde zondag van de maand / 13.30 – 15.00 uur / toegang vrij

Uur van de Buurt Glaspaleis: Het laatste nieuws uit de wijk met koffie en gezelligheid

Uur van de Buurt is hét koffiemomentje voor alle buurtbewoners, buurtondernemers, bedrijven, collega’s, buren, vrienden en vriendinnen die zin hebben in een gezellig en informatief koffiemomentje.

Wil jij op de hoogte blijven van alle buurtnieuwtjes of kennismaken met de laatste trends op het gebied van huis & tuin, werk, relatie, gezondheid, hobby, vakantie of  kunst & cultuur kom dan buurten in de eigen wijkbibliotheek.

Bekende en onbekende buurtgasten komen aan het woord. Maak kennis met je eigen Buurt-Bibliotheekheld. Ken je iemand die een compliment verdient? Wijkbewoners die zich inzetten voor de buurt of voor hun medemens kun je aanmelden voor de Complimentenduim. In Uur van de Buurt gaan we deze buurtbewoners verrassen en in het zonnetje zetten. Aanmelden kan via: [email protected]

 Vaste onderwerpen in Uur van de Buurt:

  • Wie zit er op de Buurtstoel?
  • Hoe drinkt onze Buurtgast zijn koffie?
  • Wie ontvangt de Complimentenduim?
  • Buurtstraat in beeld door Roelof Braad (oud-stadshistoricus)
  • Het open Buurtpodium

Wisselende sprekers

Op 21 november staat het Uur van de Buurt in het teken van NEDERLAND LEEST / Over de grens

TEMPO DOELOE – Over de grens naar Indonesië
In dit uur van de buurt Glaspaleis kijkt u over de grens mee naar de tijd van vroeger; ‘TEMPO DOELOE’* in de sfeer van de avondmarkt ‘Pasar Malam’. Verwacht een uur vol INDO ROCK/  INDO BUURTGASTEN/ INDO VERHALEN/ INDO HAPJES.

Reis met ons mee tijdens Nederland Leest
Kom in november naar de bibliotheek tijdens Nederland Leest. SCHUNCK Bibliotheek organiseert activiteiten rondom het thema Over de grens. Ook krijgen bezoekers boek De wandelaar van Adriaan van Dis van ons cadeau. Reizen kan ook heel goed met een boek! Kijk hier voor meer informatie en meld je aan op www.schunck.nl.

Bijwonen: opgeven via [email protected]

Voor het actuele programma met wisselende sprekers en buurthelden kijk op de website van SCHUNCK Bibliotheek Heerlen of volg ons dan via facebook.

Uur van de Buurt in andere SCHUNCK Bibliotheek vestigingen

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen