Vanwege de aangescherpte maatregelen die SCHUNCK neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn alle activiteiten en events voor 2020 geannuleerd. Kijk op schunck.nl/corona voor de specifieke informatie over museum, bieb, educatie, muziek en dans.

Fit & Gezond

SCHUNCK Bibliotheek Heerlerheide


06-07-2017 van 19:00 t/m 21:00

Categorie: Bibliotheek

Doelgroep: Volwassenen

Aanmelding

 
  • Je dient per inschrijving een formulier in te vullen. Wil je met twee personen deelnemen dan vragen wij je om twee formulieren in te vullen. Na het indienen van het formulier zie je direct (na enkele seconden laadtijd) dat de reservering bij ons is aangekomen.
 

Verificatie

 

Lezing met onder meer Olympisch sportheld Eugène Martineau.

Fit en gezond de zomer in

Deze lezing is de laatste in een reeks van 4 lezingen rond het thema Fit & Gezond. De eerdere lezingen gingen over: – Gezonde voeding en de Weight Watchers. -De schijf van 5 en diabetes type 2 door diëtiste Janneke Bollen van Meander zorggroep. -Bewust biologische voeding met Hilde Leeman van gezondheidswinkel Leeman -Taal maakt gezond & sterk door gemeenteraadslid Dominique Ducornez .

We sluiten de lezingenreeks FIT & GEZOND af op 6 juli met de volgende sprekers:

-Brigitte Ramakers sportconsulent Alcander

-André Mostard sportvoedingscoach

-Eugène Martineau als trainer Wijkel Groep

Na afloop van de lezing kunnen de bezoekers een gratis Fit & Gezond Stempelkaart krijgen. OP = OP.

Stempelkaart met voordeel

Je gezond en fit voelen door meer te bewegen in combinatie met gezonde sportvoeding dat kan in SCHUNCK Bibliotheek Heerlerheide. Sportvoedingscoach André Mostard helpt u daarbij! Tussen 6 juli en 22 september kan iedereen met een stempelkaart zich gratis in de bibliotheek laten wegen en adviseren door André Mostard. Op 27 augustus wordt een grote sportexperience op het Corneliusplein gehouden, een evenement gecombineerd met de Pijl van Heerlerheide waar diverse sportverenigingen aan deelnemen en men zelf ook kan deelnemen aan diverse sportactiviteiten. De bibliotheek is ook aanwezig. Kom onze kraam bezoeken met boeken en informatie over lifestyle, bewegen en gezonde voeding. Met onze sportactiviteit ter plekke kun je een stempel verdienen.

 

Heb je voldoende stempels en een volle stempelkaart? Kom dan op 3 oktober naar Uur van de Buurt van 10.30 – 12.00 uur in bibliotheek Heerlerheide. Iedereen met een volle stempelkaart maakt dan kans op een leuke verrassing!

eugene-martineau

Eugène Martineau tweevoudig Olympisch kampioen

logo-bibliotheek

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen