Vanwege de aangescherpte maatregelen die SCHUNCK neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn alle activiteiten en events voor 2020 geannuleerd. Kijk op schunck.nl/corona voor de specifieke informatie over museum, bieb, educatie, muziek en dans.

Very Contemporary bustour 2017

Vertrek vanaf Theater Heerlen


29-08-2017 van 17:30 t/m 21:30

Entree: gratis

Categorie: Beeldende kunst

Doelgroep: Jongeren, Volwassenen

Beleef de opening van de boeiende expositie THE MATERIALITY OF THE INVISIBLE met de Contemporary-Art-Bus. Laat u vervoeren door kunst!

The Materiality of the Invisible

The materiality of the invisibleOp dinsdag 29 augustus brengt de Contemporary-Art-Bus (CAB) u naar de opening van The Materiality of the Invisible.

The Materiality of the Invisible beschouwt hedendaagse kunst ook als een vorm van archeologie. Veel kunstenaars doen onderzoek naar onderliggende lagen van onze sociale, maatschappelijke en politieke werkelijkheid. Zij leggen het verborgene bloot en dringen door in andere tijden. Zo maken zij net als archeologen het onzichtbare zichtbaar.

Voor dit project selecteerde de Van Eyck academie (Van Eyck is partner van het meerjarige EU-project NEARCH – New scenarios for a community-involved archaeology) zes internationale kunstenaars die elk met twee archeologische partners samenwerkten. The Materiality of the Invisible toont het resultaat daarvan PLUS en het werk van 24 andere kunstenaars. De tentoonstelling is georganiseerd in samenwerking met Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur en Bureau Europa, platform voor architectuur en design en spreidt zich uit over de drie locaties in Maastricht.

Informatie en Aanmelden

Aanmelden:
In elke CAB zijn vijftig plaatsen beschikbaar. Je kunt je aanmelden via: http://www.verycontemporary.org/project/contemporary-art-bustours-2017-maastricht/register/44

Tijdstip:
De bus vertrekt op dinsdag 29 augustus om 17.30 uur bij de ingang van het Theater Heerlen, Burgemeester van Grunsvenplein 145. Alle meerijdende moeten 10 minuten vóór vertrek aanwezig zijn. De bus is om ongeveer 21.30 uur weer terug in Heerlen.

Kosten:
De bustour is gratis; eventuele entreeprijzen zijn voor eigen rekening.

Vragen?
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met: [email protected]

Ook iets voor jou?

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen