Vanwege de maatregelen die SCHUNCK heeft genomen tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn onze diensten en activiteiten gedeeltelijk en onder bepaalde restricties geopend. Lees schunck.nl/corona voor alle actuele informatie.

Musical Unlimited presenteert Mary Poppins

Cultuurhuis Heerlen


29-11-2020 van 15:30 t/m 16:30
29-11-2020 van 12:30 t/m 13:30

Entree: €10,00

Categorie: Dans, Muziek

Doelgroep: Jongeren, Kinderen, Senioren, Volwassenen

Musical Unlimited is een gemêleerde groep enthousiaste spelers met een beperking, waarin de passie voor musical de deelnemers verbindt.
Voor het eerste jaar verbonden aan SCHUNCK maar al voor de 8e keer op de planken, presenteert Musical Unlimited dit jaar hun eigen versie van de musical ‘Mary Poppins’.

Mary Poppins is de tamelijk voortreffelijke nanny van de familie Banks die beschikt over opmerkelijke talenten. Met haar aparte regels en bijzondere opvoedkunst laat zij de familie Banks en het publiek zien dat het geluk dat je met elkaar deelt in de gewoonste dingen te vinden is.
Het woord Supercalifragilisticexpialidasties (probeer het maar eens zonderen haperen te zingen) vliegt over het speelvlak, er wordt gedanst en gelachen.
Mary Poppins advies: “In alles wat je doet is wel iets leuks te ontdekken”, heeft deze unieke groep spelers groots opgevolgd. Ze hebben veel leuks ontdekt en de groep is nu klaar om dat met het publiek te delen.

Praktische informatie

  • 29 november is de nieuwe datum van de voorstelling i.v.m. verplaatsing door coronavirus van de oorspronkelijke voorstelling in mei jl.
  • Tickets kosten 10 euro p.p. zijn verkrijgbaar aan de balie van het SCHUNCK Glaspaleis of via e-ticket.
  • Het tijdstip is gewijzigd. Musical Unlimited geeft nu twee voorstellingen i.p.v. één vanwege beperkte capaciteit door corona-maatregelen.

 

TICKETS 

Tickets 12.30 uur >>

*Uitverkocht* Tickets 15.30 uur >>

 


 

Musical Unlimited is een samenwerking tussen Adelante en SCHUNCK.

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen