Vanwege de aangescherpte maatregelen die SCHUNCK neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn alle activiteiten en events voor 2020 geannuleerd. Kijk op schunck.nl/corona voor de specifieke informatie over museum, bieb, educatie, muziek en dans.

Musicalklas presenteert: Killer Girls

Cultuurhuis Heerlen


13-09-2020 van 14:00 t/m 16:00

Entree: €10,00

Categorie: Dans, Muziek

Doelgroep: Jongeren, Volwassenen

Koop ticket

Op 13 september vindt de uitvoering van de musical plaats van de musicalklas 2019-2020 van SCHUNCK Muziek & Dans. De voorstelling heet Killer Girls, die titel zegt alles maar verraadt tegelijk ook helemaal niets.

‘Killer Girls’ de Musical 

Zes Killer Girls komen terecht in dé gevangenis van Chicago. Ze worden er stuk voor stuk van verdacht de belangrijkste man in hun leven te hebben vermoord. Het is aan advocaat Billy Flynn om de meiden vrij te pleiten voor de misdaad die ze begaan hebben.

Wanneer Roxie Hart ontdekt dat de moordpraktijken haar faam kunnen opleveren, doet ze er alles aan om dé bekendheid van Chicago te worden, ook wanneer dat ten koste gaat van nachtclub sensatie Velma Kelly.

Alsof dat nog niet genoeg ingrediënten zijn voor spanning en sensatie, schuwt ook gevangenisbewaarder Mama Morton geen enkele vorm van corruptie of misleiding.

Kortom, een musical vol verleiding, sensatie, passie en macht.

 

De SCHUNCK Musical Killer Girls is gebaseerd op de musical ‘Chicago’ met de bekende nummers ‘Al die Jazz’ en ‘Tralie Tango’.

Tickets

Laat je verrassen door de musicalklas 2019-2020.

Koop je ticket bij de balie van het Glaspaleis of reserveer een e-ticket.

Zelf meedoen? 
Wil jij volgend jaar zelf op het podium staan met musicalklas 2020-2021?
Meld je dan nu aan >> 

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen