Verhalen vertellen met Dungeons and Dragons

SCHUNCK Glaspaleis, Bibliotheek (+2 en +3)


20-03-2019 van 14:00 t/m 16:00

Entree: gratis

Categorie: Bibliotheek

Doelgroep: Kinderen

20 maart is het Wereldverteldag. Verhalen kun je op heel veel verschillende manieren vertellen. Op deze dag kun je in SCHUNCK Glaspaleis een bijzondere manier van verhalen vertellen komen uitproberen.

Spanning en leesplezier gegarandeerd!

Deze dag gaan we aan de slag met een combinatie van een spel spelen en een boek lezen. Onder leiding van de ervaren Dungeon Master Rick Vechel duik je in de wereld van het rollenspel Dungeons and Dragons en het boek Griezels van Bakstein van de serie Trubbel de Trol. Door het boek te lezen en het spel te spelen komt het verhaal tot leven. Je voert opdrachten uit, rolt met dobbelstenen en werkt samen met andere avonturiers om het verhaal tot een goed einde te brengen.

 

Zin in een avontuur?

Pak je zwaard, je toverstaf of je boog en maak je klaar… Wij duiken allerlei verhalen in, waar jullie de rol zullen pakken van held of heldin! Jullie gaan legendarische monsters tegemoet, grote schatten zien en op zoektochten door eeuwenoude doolhoven. Ontsnap jij uit de ondergrondse kelder? Red jij jouw vrienden van vervelende pestkoppen? Grijp jij de bandieten die de handelswegen leegroven?

Wil je in het eerste uur actief deelnemen aan het spel? Schrijf je dan gratis in voor de spelsessie. Let wel: aantal plaatsen zijn beperkt (max. 8 deelnemers). Verder is iedereen van harte welkom om te komen kijken en te genieten van deze spannende middag.

Ook iets voor jou?

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen