Vanwege de aangescherpte maatregelen die SCHUNCK neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn alle activiteiten en events voor 2020 geannuleerd. Kijk op schunck.nl/corona voor de specifieke informatie over museum, bieb, educatie, muziek en dans.

Wonderful Town

Parkstad Limburg Theater Heerlen


05-10-2018 van 19:00 t/m 21:00

Entree: €17,50

Categorie: Dans, Muziek

Doelgroep: Jongeren, Volwassenen

Bezoek de beroemde musical Wonderful Town van de Amerikaanse componist Leonard Bernstein in een nieuw jasje!

SCHUNCK viert de 100ste geboortedag van Leonard Bernstein met Wonderful Town

In 2018 is het 100 jaar geleden dat componist Leonard Bernstein geboren werd. SCHUNCK herdenkt de grote componist met zijn musical Wonderful Town in de grote zaal van het Parkstad Limburg Theater in Heerlen. Over twee zussen die van het platteland naar de grote stad verhuizen om daar hun dromen waar te maken. Gaat het de zussen lukken?

Jean Michel Basquiat

Docenten en talenten van SCHUNCK, aangevuld met professionele solisten steken deze productie uit 1953 in een modern jasje. Deze uitvoering staat onder regie van Hanneke Jonkers. Zij heeft zich laten inspireren door het werk van Jean Michel Basquiat, waarvan vanaf 2 februari  t/m 2 juni 2019 in SCHUNCK een  te zien zijn.
Meer informatie hierover vind u op Basquiat, The Artist and His New York Scene, de Europese première van het vroege werk en leven van kunstenaar Jean-Michel Basquiat en zijn tijdgenoten.

Aanrader voor het onderwijs

Het is zeer zeker de moeite waard om deze musical met jouw klas bezoeken. Doelgroep: groep 6 t/m 8 van het primair onderwijs en alle niveaus en leerjaren van het voortgezet onderwijs.

Bestel je kaart via PLT

Toegangskaarten bestellen via PLT.

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen