Vanwege de aangescherpte maatregelen die SCHUNCK neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus zijn alle activiteiten en events voor 2020 geannuleerd. Kijk op schunck.nl/corona voor de specifieke informatie over museum, bieb, educatie, muziek en dans.

Get Down, and move it all around!

SCHUNCK Glaspaleis


27-01-2018 van 09:30 t/m 10:30

Entree: €7,50

Categorie: Dans

Doelgroep: Jongeren, Kinderen

Workshop dans voor jongens en meisjes met het syndroom van Down. Onder deskundige begeleiding van Wendy van Dijk, dans -en bewegingstherapeut en werkzaam als ambulant pedagogisch hulpverlener. Wendy verzorgt geregeld verschillende dansworkshops en dansprojecten binnen SCHUNCK.

Over de docente:

Ik ben Wendy van Dijk, dans- en bewegingstherapeut. Tijdens deze workshop ga ik dansend met jullie aan de slag. Onder mijn begeleiding gaan we bewegingen vormen. Jullie worden dus ook zelf aan het werk gezet. Het wordt een hele ervaring, maar ik wil jullie wel al verklappen dat je na mijn les zo LICHT als een VEERTJE en zo ZWAAR als een OLIFANT kan dansen.

De nadruk van de les ligt op het uitdrukken van expressie, werken aan motoriek en natuurlijk hebben we heel veel plezier! Het is uitdagend en prikkelend, maar ik zal zeer zeker zorg dragen voor de mogelijkheden en wensen van iedereen (ouders & kinderen) die deel zullen gaan nemen aan de les.

Hopelijk heb ik jullie interesse gewekt en zijn jullie nieuwsgierig genoeg om 27 januari  2018 samen met mij te gaan genieten in dans!

 

Foto:

Fotograaf: Niek Moust
Model: Leela Möller

Meedoen?

Meld je even aan via [email protected]

Betalen kan aan de SCHUNCK Balie voorafgaand aan de workshop. Let wel: SCHUNCK is cashless dus het is enkel mogelijk te betalen met pin.

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen