Zondagrondleiding Oét d'r sjtub

31-05-2015 van 13:00 t/m 14:00

Entree: €6,00

Categorie: Beeldende kunst

Doelgroep: Docenten en leid(st)ers, Jongeren, Senioren, Volwassenen

Op zondagmiddag lekker ertussenuit? Met het gezin, met vrienden of gewoon alleen een uurtje ontspannen? Kom dan naar de zondagrondleiding door Oét d'r sjtub.

Oét d'r sjtub

In Oét d’r sjtub tonen jonge kunstenaars met een persoonlijke band met de mijnstreek hoe dit specifieke verleden onder de huid, in hun oeuvre, doorwerkt. Maar er wordt niet alleen gekeken naar het mijnverleden van Zuid-Limburg. Ook aspecten uit de huidige mijnbouw, in binnen én buitenland, hebben op hun eigen manier een plekje gekregen in deze tentoonstelling.

 

Zondagrondleiding

Iedere laatste zondag van de maand kun je deelnemen aan een zondagrondleiding. Samen met een professionele gids bezoek je de tentoonstelling. Hij vertelt je alle ‘ins en outs’ over de werken, maar vertelt ook wetenswaardigheden en achtergrond informatie. Op deze manier kun je optimaal genieten van deze bijzondere expositie.

 

Praktische informatie

De rondleiding zelf is gratis. Je betaalt alleen de entree voor het museum*.

Vooraf aanmelden is niet nodig. De rondleiding vertrekt om 13.00 uur aan de balie in de Centrale hal (0) van het Glaspaleis. Wees op tijd want VOL=VOL.

Data rondleidingen:
29  maart*
26 april*
31 mei

* Op 29 maart en 26 april is het museum gratis toegankelijk.  Op 29 maart neemt SCHUNCK deel aan Geluksroute 045 en op 26 april is de Museumweek in volle gang. Tijdens beide evenementen is het museum vrij toegankelijk. Deelname aan de zondagrondleiding is op deze data daarom volledig gratis.

Up to date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Weten waar je SCHUNCK vindt?

SCHUNCK is te vinden op 6 locaties...

Hier vind je onze: afwijkende openingstijden tijdens vakanties en feestdagen